Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. November 14. 18:17, csütörtök | Helyi

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói ünnepeltek a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozó kollégáik munkáját.

A hagyományoknak megfelelően idén is a Bartókban gyűltek össze a szociális szférában dolgozók a Szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen. A gálaműsoron részt vett Pintér Tamás polgármester is, aki szólt pár szót az egybegyűltekhez. Mint mondta beszéddel készült, de elvetette az ötletet, hiszen csak három dolgot szeretne közölni a szociális szférában dolgozókkal. Ez a tisztelet, a hála és a szeretet. Mint mondta, tiszteletet érez a dolgozók iránt, mert az elesettekkel

Hangsúlyozta, hogy az önkormányzat nevében segítő kezet nyújt az ágazat dolgozóinak, akik szerinte az elmúlt években sem megfelelő anyagi sem erkölcsi elismerést nem kaptak.

Az érintettek az ünnepség után elmondták, remélik, hogy hamarosan ennek anyagi vonzatát is érezni fogják.

A polgármesteri beszéd után következtek az intézmények előadásai. A műsorszámokat a Jószoli és a Lorántffy iskola közös, Dzsungel könyve produkciójának részlete nyitotta. Ezután énekes táncos vicces és megható előadások következtek. A gálaműsor végén pedig átadták a Szociális Munka Napja Díjakat. Az Egyesített Szociális Intézmény berkeiből Bóka Erika, A z Útkeresés Segítő Szolgálattól Pásztor Mária Andrea, a Bölcsődék Igazgatóságának kollektívájából Bencze-Szlanka Ágnes, a Jószolgálati Otthon munkatársai közül Vizin Helga vehette át idén az elismerést . A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány részéről Szabó Antalné Erzsike kapott elismerést, míg a szervezet Soós Erzsébet Díját Horváth Attila vállalkozó kapta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.