Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 10. 22:41, csütörtök | Helyi

Az utolsó pillanatban jelentkeztek

Az utolsó pillanatban jelentkeztek

Nem is oly rég végéhez ért az a verseny, melyben Dunaújváros legszebb párját kerestük, az Önök segítségével. A dobogósok egy vidám hangulatú díjátadó ünnepségen vehette át nyereményeit.

Több ezer klikk és lájk érkezett az InfoDunaujvaros.hu-n elindított nyereményjátékunkra,ahol Dunaújváros legszebb párját kerestük. A végeredmény megszületett, s eljöttaz idő, hogy átadjuk a szponzoraink által felajánlott értékes nyereményeket. A dobogósoknévsora: a város legszebb párjának Grőb Gabriellát és Madarász Attilát találták olvasóink,551 szavazattal. Őket Juhász Ágnes és Kelemen István követte 481 támogatóval illetveMárton Andrea és Márton Sándor 430 vokssal.

A meghívottak a Vasmű út 41-es irodaházban gyűltek össze, ahol Fekete Györgyi, lapunkfelelős szerkesztője köszöntött mindenkit, majd felkonferálta a díjátadókat. Mindhárom páregy-egy gyönyörű csokrot – melyet az Ibolya Virág szalon ajánlott fel – és díszoklevelet vettát Friedrichné Pethő Ilonától, Dunaújváros MJV Polgármesteri Kabinetjének vezetőjétől, akilapunk főszerkesztőjét, Cserna Gábor polgármestert helyettesítette.

Az első helyezett továbbáegy sétarepülést is nyert a város felett a Dunaferr Repülő Klub jóvoltából, egy 12 alkalomraszóló mozibelépőt a Dózsa Mozi Centrum vezetőségétől, az A-klub szórakozóhely egész évesingyen belépőt ajánlott fel, amit megtoldott egy két fő részére szóló ingyenes és korlátlanitalfogyasztással, az egyik kiválasztott buliban. S a sor még nem ért véget! A DunainformKft. egy digitális fényképezőgéppel kedveskedett – melyért cserébe a fiatal párnak meg kellettígérnie, hogy készít néhány képet lapunknak a sétarepülésről – a Fészek Tanétterem pedigkét héten keresztül minden nap várja őket egy finom ebédre. De étkekből jutott a többieknekis: a második helyezett pár a Klub Hotel által felajánlott kétszemélyes vacsorát a Dózsa MoziCentrum által felajánlott valanciai vörösborral kísérve, míg a harmadik helyezettek a Campus
étterem kétszemélyes hidegtálját egy üveg – ugyancsak a mozi által felajánlott – valenciaifehérborral párosítva nyerte.

Az ajándékok átvétele után természetesen egy rövid interjút és készítettünk a dobogósokkal:ki, miért jelentkezett a megmérettetésre, hogyan értékelte a versenyt?
- Mi az utolsó pillanatban, a határidő napján jelentkeztünk, s leginkább én voltam kíváncsi,vajon milyen helyezést érünk el – mesélte lapunknak Grőb Gabriella, a győztes párhölgytagja. A város legszebb párja a lány húgának közbenjárásával ismerkedett meg, s immárkét éve járnak együtt. Madarász Attila jelenleg autószerelőnek tanul, Gabriella logisztikaiügyintézői tanfolyamra jár, s bár mindketten úgy érzik, a másik lehet számukra az igazi,az összeköltözéssel egyelőre várnak még. - Nagyon szoros verseny volt, a végén tényleg
riadóztatni kellett a családot, hogy végül mi nyerjünk. Az ajándékoknak nagyon örülünk,habár a repüléstől mindketten félünk kicsit. Ráadásul a családunk is azzal nyugtatott minket,hogy „ne izguljunk, egy gép sem maradt még fenn”.

Kelemen Istvánt ellenben épp a sétarepülés lehetősége motiválta abban, hogy párjával közösfotójukat benevezze a versenybe. – Próba szerencse alapon indultunk, s aztán egy valóbanszoros meccs kerekedett. Habár mi is nagyon igyekeztünk, a hajrában elhúztak előlünk–mesélte a fiatalember, aki jelenleg a meleghengerműben dolgozik. – Immár 3 hónapjaalkotunk egy párt, egy Karácsonyi buliban találkoztunk. Egyelőre minden remekül alakulköztünk és bízunk benne, hogy sokáig fog még tartani – válaszolt kérdésünkre Juhász Ágnes,aki a főiskola után masszőz tanfolyamot végzett, s most külföldi munkát tervezget párjával.

- A férjemmel 8 évvel ezelőtt szerettünk egymásba, a korcsolyapályán volt az első randink,habár már jóval korábbról is ismertük egymást – emlékezett vissza Márton Andrea, aki párjanélkül érkezett a díjátadóra, mivel férjének váratlanul be kellett mennie a munkahelyére. –Mi tényleg a legutolsó pillanatban indultunk ezen a szavazáson, éjfél előtt néhány percceltöltöttem fel a közös képünket. Hasonlóan a többiekhez, csak szerencsét akartunk próbálni.Azután remek érzés volt, ahogy egyre többen és többen szavaztak ránk, dicsérték a fotónkat.Azt gondolom, remek ötlet volt az újság részéről, hogy a szürke hétköznapokba belevitt egykis izgalmat, ráadásul a nyeremények is igen csábítóak voltak. Ha a jövőben lesz hasonlókezdeményezés, biztosan jelentkezni fogunk ismét – tette hozzá végül Andrea, aki várandóskismamaként jelenleg ne dolgozik.

Eme kis ünnepséggel nyereményjátékunk véget ért. Ám aki lemaradt ne bánkódjon, inkábbkövesse szoros figyelemmeloldalunkat, ahol újabb és újabb versenyekindulnak, hasonlóan szuper ajándékokért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.