Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Kiló-Küzdő Akciócsoport

2013. Augusztus 01. 00:00, csütörtök

Jelentkezz!

Jelentkezz!

Sokunk nincs megelégedve külső adottságaival, elsősorban az alakjával. Ennek számos oka lehet, de ugyanúgy ellenszere is!

Az elégedetlenség egyik fő oka az önbizalomhiány, amikor nem látjuk szépnek magunkat, amikor mindenki mást szépnek látunk rajtunk kívül, amikor valami mély, negatív emlék kelt bennünk félelmet. Hiába is tudjuk, hogy ez nem igaz és csak túlzásba esünk, ezt el is kell hinnünk. Ebben nyújtanak a szakemberek segítséget, legyen az pszichológus vagy akár kineziológus, akik rávezetnek a helyes útra, hogyan fogadjuk el önmagunkat.
Hatalmas önuralom kell ahhoz, ha valaki meg tudja állni, hogy ne egyen jóízűen a családi vacsora alkalmával a többiekkel együtt. Örömében- bánatában ki tudja megállni, hogy ne kapjon be valami kis finomságot, egy falat csokit, amitől megnövelné a boldogsághormonokat? Ez valójában nem is lenne baj, ha megfelelően és egészségesen táplálkoznánk. Hogyan lehet jól táplálkozni? Melyik a legjobb diéta? Milyen diéta való nekem egyáltalán? Milyen praktikák vannak a nassolás elkerülésére? Hogyan törölhetnék bizonyos kártékony tételeket az étrendemből? Mindenkérdésre választ kaphatunk egy dietetikustól, aki kellő tapasztalattal bír ezen a területen, toppon van a diétás termékek pozitív vagy humbug hatásairól.
Mozgásszegény életmódot folytatok? Teszek ez ellen valamit? Milyen mozgásformára vagyok képes? Melyik lehetőség a legjobb számomra? Melyik testrészemről kell fogynom, melyiket kell erősítenem? Gyere el közénk, és megtudod! Próbálj ki minél többet! Nincs rá időd? Hát most lesz, hidd el! Egy vidám, barátságos közösségben sokkal könnyebb, meghozza a kedved és az időd is! Pláne, hogyha közös a célunk is! Ezért szerveztük meg a Kiló-Küzdő Akciócsoportot. A 12 hetes program első találkozója augusztus 26-án lesz az Egészségmegőrzési Központban. Minden héten előadás és közös sportolás vár ránk. Ahogy a programunk neve is tükrözi, Kiló-Küzdő Akciócsoport, egy verseny köré szervezzük a kurzust, hiszen a saját elhatározás mellett, fontos, hogy legyen még egy kis plusz motiváció! A versenyt az nyeri, aki a testtömeg-indexe alapján a legtöbbet tud fogyni. A program nevezési díja egyénenként 1000 forint. A bevételt egy kalapba teszünk, a győztes pedig elnyeri ezt az összeget! Csatlakozz hozzánk, legyél te is aktív részese a Kiló-Küzdő Akciócsoportnak! A cél, hogy mindenki érezze jól magát a bőrében! A testi-lelki felüdülés mindenkinek jár! Jelentkezni az info@infodunaujvaros.hu email címen, vagy személyesen a Tourinform Irodában (Vasmű út 10/A) lehet. A jelentkezéshez mindenképpen adjátok meg elérhetőségeteket (email, telefonszám). A nevezési díjat csak az első találkozó után kell befizetni. A nevezés határideje augusztus 20, de a fogyókúrázók közé bárki csatlakozhat folyamatosan!
Továbbá, várjuk azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését is, akik partnerként, támogatóként vagy védnökként az akció mellé állnak, és segítik a fogyókúrázókat a céljaik elérésében!

JÁTÉK!
Azért, hogy még jobban meghozzuk a kedved, egy játékot hirdetünk meg a jelentkezés végéig. A következő kérdésre keressük a választ:
- Mi a célja a Kiló-Küzdő Akciócsoportnak?
A válaszokat az előbb leírt elérhetőségeken adhatjátok le. A helyes megfejtők közül kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki 10 alkalomra szóló FLABéLOS bérlet tulajdonosa lehet a Piac téri FLABéLOS GALLERY jóvoltából! A megfejtések beküldési határideje: augusztus 20. A sorsolás augusztus 26-án lesz, a Kiló-Küzdő Akciócsoport első találkozóján.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2013. Október 02. 00:00, szerda | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Forradalmi mozgásformákat próbálhattunk ki!

Gőzerővel halad a Kiló-Küzdő Akciócsoport programja. Ahogy múlnak a hetek, úgy potyognak a kilók is! Dicséretet érdemel mindegyikünk, hajrá csajok!

2013. Szeptember 22. 19:32, vasárnap | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Fogyókúrás étrend- 5. hét

Debreczeniné Szekeres Erzsébet által közreadott fogyókúrás étrend 5. heti összeállítás.

2013. Szeptember 18. 10:31, szerda | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Negyedik találkozó

A Kiló-Küzdő Akciócsoport negyedik találkozóján dr. Juhász Magdolna belgyógyász volt a vendégünk. A fő téma az elhízás, mint betegség, annak okai és következményei voltak.