Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 11. 17:18, hétfő | PR

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Fókuszban a jó nyelvtanár és nyelvvizsgáztató

Nyelviskola és tanár közös célja, hogy minél több diák tegyen sikeres vizsgát. Ám ez csak akkor lehetséges, ha a rendszert kiválóan ismerő szakértők készítik fel, majd vizsgáztatják a tanulókat.

Egy sikeres nyelvvizsga csapatmunka eredménye. Természetesen kell hozzá a kellően motivált és szorgalmas diák, de ugyanilyen fontos a feladattípusokat, követelmény- és értékelésrendszert alaposan ismerő, kellően képzett oktató, illetve vizsgáztató is. Mindegy, hogy alap-, közép- vagy felsőfokról van szó, nem számít, angol, német vagy francia nyelvről beszélünk: a siker kulcsa végső soron a megfelelő szakemberek kezében van. Az Euroexam ezért kiemelt hangsúlyt fordít a nyelvtanárok és nyelvvizsgáztatók folyamatos továbbképzésére, a vizsgarendszer és elvárások megismertetésére.

Hatékony és felkészült tanár

Minden nyelvvizsga más és más, nincs egy univerzális tudás, amivel mindenfajta feladatra ugyanolyan színvonalon fel lehet készíteni egy tanulót. Az Euroexam például erősen kommunikáció központú rendszer, mely kifejezetten a valós életben használandó nyelvi és kommunikációs készségeket, megoldásokat értékeli. Ez a gyakorlatban a többi vizsgaközpontétól nagyban eltérő, sok szempontból modernebb követelmény- illetve pontrendszert jelent, nem csoda tehát, hogy a nyelvtanár képzés módszertana is egyedi.



A rendszerint workshop formában rendezett kurzusokon résztvevői részletekbe menően megismerhetik a szóbeli és írásbeli vizsgák feladattípusait, a szinteknek megfelelő követelményeket, azonban nagyban támaszkodhatnak saját tapasztalataikra is. A 2002 óta működő, 30 órás tanárképzés Budapesten túl számos vidéki nagyvárosban elérhető.

Magasan képzett vizsgáztató

Egy szóbeli nyelvvizsga sikeres levezetése, a tudásukról számot tevő diákok kommunikatív kompetenciáinak hatékony és helyes felmérése, teljesítményük értékelése is alapos szakképzést igényel. Euroexam vizsgáztatónak elsősorban olyan jelentkezőket várnak, akik azon túl, hogy rendelkeznek a feladat ellátásához szükséges felsőfokú nyelvtudással, többéves szakmai tapasztalatukkal magabiztosan képesek ennek a speciális szerepnek megfelelni. Mindezt a tudást – angol és német nyelven – rendszerezetten, a legmodernebb tanítási módszereken keresztül adja át a 30 órás szakmai továbbképzés, mely 2019 során három időpontban indul.

Mindkét kurzus nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők saját diákjaikban valóban hasznos, a valós élet valós helyzeteiben alkalmazható nyelvtudást építsenek fel, és sikeresen készítsék fel őket a nyelvvizsgára. Csatlakozz, ha te is szeretnéd szaktudásodat a következő szintre emelni, releváns szaktanári vagy vizsgáztatói tapasztalatot szerezni, és a legmodernebb módszertanok segítségével idegen nyelvet oktatni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat