Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Február 11. 17:13, hétfő | PR

Így lehet egységes a fürdőszobánk

Így lehet egységes a fürdőszobánk

A fürdőszoba stílusa és berendezése sokat elárul annak tulajdonosáról. Törekedjünk arra, hogy minél egységesebb, letisztultabb legyen, hogy valódi kikapcsolódás lehessen az ott töltött idő.

Ezért, ha épp komplett fürdőszoba felújításon gondolkodunk, vagy az új otthonunkba kell kiválasztani a szanitereket, próbáljunk meg azt a lehető legnagyobb egységben tartani. A falak, a csempék és a burkolatok anyaga és színe harmonizáljon a szaniterekkel és a fürdőszoba bútorokkal.

Hogyan válasszunk?

Könnyebb a dolgunk, ha szakember segítségét kérjük. Ne csak dönteni segítsen, hanem a tervezéstől kezdve vegyen részt a folyamatokban. A jól funkcionáló, komplett fürdőszoba a szokásaink felismerésénél, felmérésével kezdődik és a tervezéssel folytatódik.

Ha nincs lehetőségünk belsőépítészt, lakberendezőt fogadni, akkor se csüggedjünk. Jó ízléssel és a megfelelő gyártóval garantált a szép végeredmény. A RAVAK komplett fürdőszobai megoldásokat is kínál, ezzel egyszerűsítve és könnyítve meg a mi életünket. Nekünk nincs más dolgunk, mint kiválasztani a nekünk tetsző fürdőszobai koncepciót!

Fürdőszobai koncepció

A komplett fürdőszoba koncepció azt jelenti, hogy minden egyes elemén, legyen az zuhanykabin vagy fürdőkád, csaptelep, mosdó, WC vagy fürdőszobabútor - mindegyik ugyanazon a tervezési alapgondolaton nyugszik, ugyanaz a vonalvezetés, stílus és dizájn jellemzi. Így lesz tökéletesen egységes és harmonikus a végeredmény. A fürdőszobai szűrőtől a folyókáig minden passzolni fog egymással!



A RAVAK kínálatában a kis fürdőszobáktól a nagyokig, minden méretre találunk megoldást. A kisebbekbe javasoljuk például az ergonomikus kialakítású és jó helykihasználású Avocado vagy a BeHappy koncepciót. A kád fölé belógó mosdóval nagyon sok helyet spórolhatunk meg, ráadásul nem zsúfoltságot érzünk, hanem az egyedi dizájnt látjuk meg benne.

A közepes és nagyobb fürdőszobák esetében jobban szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Az egyik legismertebb modern fürdőszobai koncepció a Chrome termékcsalád, jó választás a letisztult stílus kedvelőinek. Emellett a Rosa koncepció is bármilyen fürdőben megállja a helyét, főleg ha szeretjük az aszimmetrikus kádakat.

A 10° koncepció a mai divatot követi, és okos megoldásokkal lep meg minket. A fényűzőbb, luxus vonal követői választhatnak a Formy fürdőszobaszettekből, valamint az Evolution koncepcióból. Aki pedig az időtlen és praktikus dizájnt keresi, annak a Classic koncepciót ajánljuk a figyelmébe.

Így már sokkal könnyebb átgondolni azt, hogy melyik stílus illik hozzánk, melyik áll a legközelebb a személyiségünkhöz. Hiszen az otthonunk minket tükröz, a fürdőszobában szószerint is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat