Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.

Ha besétálunk egy-egy lakberendezési áruházba és végig nézzük a világítás osztály lámpakínálatát, könnyen előfordulhat, hogy feladjuk a küzdelmet, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek a mi otthonunkba illenek. Bár árban nagy a szórás, találunk olcsóbb és nagyon drága darabokat, a kínálatot sokszor szűkösnek érezhetjük.

A webshop előnyei

Ezzel szemben egy online lámpabolt kínálata óriási. Több ezer lámpa szerepel a webshopban, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de nem kell mindent átnéznünk ahhoz, hogy a nekünk leginkább tetsző lámpákat kiválaszthassuk.

Úgy nézzük át egy lámpa webáruház választékát, hogy megismerjük a termékkategóriákat. Ez segít nekünk eligazodni abban, hogy mit hol keressünk. A kategóriákon belül lehetnek alkategóriák is a még precízebb kereshetőség érdekében. Az Elter Világítás kínál kültéri lámpákat és beltéri lámpákat, fényforrásokat, de a menürendszerüknek köszönhetően kereshetünk a lámpatípusokon kívül az adott helyiségekhez ajánlott lámpák között is.

Szűrjünk!

Ha például tudjuk, hogy a hálószobába keresünk lámpát, és tudjuk azt is, hogy milyen színben vagy anyagban gondolkodunk, akkor bátran állítsuk be a keresésnél szűrőket, így csak azokat a találatokat végig néznünk, amelyek megfelelnek a mi keresési feltételeinknek.

Természetesen lehetőségünk van egy adott gyártó termékeire rákeresnünk, ez segítség akkor, ha már tudjuk egységesen ezekre a típusú lámpákra lesz szükségünk a lakberendezés során.

Vannak csillárok, függesztékek, mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák, fali lámpák, beépíthető lámpák és gyermeklámpák is, ha nem helyiség alapján keressük
őket.



Házhozszállítás és garancia

Sokan tartanak attól, hogy mikor és milyen állapotban érkeznek meg a megrendelt termékek. A titok, hogy megbízható helyről kell rendelni. Olvassuk el a tájékoztatókat, hogy tisztában legyünk a jogainkkal, tudjuk, hogy mi a házhozszállítás folyamata, hogyan érvényesíthetjük a garanciát. Mert természetesen a garancia ugyanúgy érvényes akkor is, ha online lámpaboltból vásárolunk, mintha egy szaküzletbe mennénk be.

A házhozszállítás a legtöbb esetben egy bizonyos összeg felett ingyenes szokott lenni, tehát ezzel is tudunk benzint spórolni, és nem ritkák az akciók sem. Egy-egy darabra sokkal olcsóbban is szert tehetünk, ha figyeljük a kedvezményeket. Ha bármi kérdés merül fel bennünk, hívjuk fel az ügyfélszolgálatot, vagy írjunk e-mailt. Kérdezni ér, főleg, ha egy nagyobb összeget szeretnénk elkölteni a lámpa webáruházban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat