Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

A városról

Szeretnénk bemutatni Önnek városunknak és környékének valamint a régiónak új információs honlapjait.
Néhány szó magunkról: INFODUNAÚJVÁROS, INFODUNAFÖLDVÁR, az Infokert Media Kft által működtetett online városhálózat, amelynek tagjai Magyarország belterületén az ország közepén találhatóak. A rendszer egy franchise-rendszerben működő országos infováros-hálózat része, amelyben a városok felépítése, szerkezete, kinézete, központi tartalma megegyezik. A helyi tartalmakat (hírek, programajánlók, beszámolók, cégregiszter, stb.) helyben töltjük fel. A franchise-rendszerből adódik a magas látogatói szám, amelynek következményeként ár-érték arányban a legjobbnak mondhatóak rendszerünk tagjai országszerte.
Mottónk: A VÁROS ITT KEZDŐDIK! – hisz látogatóink egyszerűen, kényelmesen kereshetnek és találhatnak igényeiknek megfelelő helyi adatokat; emellett kikapcsolódva jutnak hozzá fontos és hasznos információkhoz a térség gazdasági-, kulturális-, és sportéletéről. Portálunk egyik pillére a Cégregiszter, amely egy virtuális katalógusként ad nagyszerű lehetőséget a térség vállalkozásainak, közhasznú szervezeteinek a sokrétű bemutatkozásra a világhálón.
MINDEN EGY HELYEN!
A portálokon híreket, közérdekű adatokat, traffipax információkat, horoszkópot olvashat, pontos információkat kaphat az aktuális környékbeli programokról, melyekről képes beszámolót is készítünk. Itt bárki ingyenesen feladhatja autós-, ingatlan- vagy apróhirdetését; játszhat, szavazhat, fórumozhat; és megtalálhatja majd a legismertebb éttermek napi menü ajánlatát is.
Látogatói körünk az a bizonyos 15- 65 év közötti „új generáció”, amely főként az internetet, a telefont, az interaktivitást preferálja. Ez az új csoport egy kulturáltabb, jobb módú médiafogyasztó, melynek tagjai elvárják, hogy a számukra fontos információk a világhálón is elérhetőek legyenek.

CÉLUNK
Régiónk vállalkozásainak, intézményeinek virtuális bemutatása és a fogyasztói réteg teljes körű kiszolgálása. A folyamatos és tudatos marketingkoncepciónak köszönhetően a portál mutatói, folyamatos és dinamikus emelkedést mutatnak, ami kedvez mind a hirdető rétegnek, mind pedig azoknak, akik többet szeretnének tudni környezetükről.

Partnereinknek lehetőségük van egy, két, három vagy mind a négy terület honlapján információkat megjeleníteni.