Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Cégregiszter | Egyéb

Komáromi Nyomda és Kiadó Kft.

2901 Komárom, Igmándi u. 1.

A Komáromi Nyomda és Kiadó Kft. jogelődjét a Komárom Megyei Nyomda Vállalatot 1952. március 31-én alapították. Az állami tulajdonú megyei vállalatot 1992-ben társasággá alakították, majd 1992. év végén privatizáció során magyar magánbefektetők vásárolták meg. A privatizációt követően területileg koncentráltuk a termelést Komáromba, így a tatabányai újságnyomó üzem is Komáromban került újbóli felállításra. A felszabadult helyiségek továbbra is a kft. tulajdonában maradtak, bérbeadással hasznosítjuk őket.

A Komáromi Nyomda és Kiadó Kft. nyomdaipari és kiadói tevékenységet egyaránt folytat. Szervezetünk középvállalkozás. A Komáromi Nyomda és Kiadó Kft. üzletpolitikája alapján megfogalmazódó fő célok: a vevőkör kifogástalan, pontos határidőre való magas minőségű kiszolgálása a lehető legalacsonyabb árakon.

A minőségi munka elismeréseként 1999-től ISO 9001:2000 tanúsítványt kaptunk. Szolgáltatásaink magas minőségének bizonyítéka a széles és egyre bővülő vevőkör. Nyomdai tevékenység keretén belül színes napilapokat, irkafűzött, ragasztókötött színes folyóiratokat, spirálozott termékeket gyártunk. Kiadói tevékenységünk 72 féle asztali, fali- és zsebnaptár, spirálfüzet-család és a Komárom-Esztergom Megyei Hírlap napilapban, valamint színes hirdetési lapban testesül meg.

A Komáromi Nyomda és Kiadó Kft. és jogelődje, az ötvenéves Komárom Megyei Nyomda vállalat többszáz milliós beruházásával közel hozza Önhöz az íves ofszetnyomtatás csúcstechnológiáját. Magas színvonalon, a legalacsonyabb áron gyártunk prospektusokat, folyóiratokat, katalógusokat, könyveket, brossúrákat, heti-és napilapokat. A nyomda stúdiója PC, ill. Macintosh alapú anyagokat tud alapvetően fogadni, Microsoft, World, Qark Xpress, 3.3 és Photoshop, Post Script, Tiff, JPG. Kérés esetén más formátumok is megoldhatók. A digitális adatokat ADSL vonalon, interneten, CD-n, modemen, floppyn is tudjuk fogadni. A teljesen automata, nagykapacitású, memóriával ellátott Heidelbergi Speedmaster ötszínnyomó (3+2, illetve 5+0) gépekkel a nyomtatás területén új utakat nyitottunk meg, akár 70x100 cm-es formátumig. A kötészet egyedi gépekkel és gépsorokkal - spirálozó, ragasztó-kötő, folyóirat-készítő, irkafűző, cérnafűző, fóliázó berendezésekkel- felszerelt. Magasan kvalifikált szakembereinknek, alacsony árainknak, referencia-termékeinknek és a határidők pontos betartásának köszönhetően értük el sikereinket.

kapcsolat