Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Cégregiszter | Ruházat

Lady M Menyasszonyi Ruhaszalon

Székesfehérvár, Gyümölcs utca 2.

Menyasszonyi- koszorúslány- keringőruhák nagy választékban.


A Lady M esküvõi ruhaszalon immár 25 éves múltra tekinthet vissza az esküvõi szakmában. Folyamatos megújuláson ,fejlõdésen, változáson ment keresztül. 2014-ben több,mint 120 m2-en színvonalas új környezetben várja leendõ menyasszonyokat és koszorúslányokat Székesfehérváron,Gyümölcs utca 2-ben.

Immáron új helyen, de a régi szakértelemmel és lelkesedéssel várunk mindenkit, hogy mi is egy picit részesei lehessünk annak a csodának amit egy esküvõ jelent egy menyasszony számára.

Merj álmodni ,hogy életed egyik legfontosabb napján Te légy a legszebb…

Szalonunkban Olasz, Amerikai, Angol és Magyar menyasszonyi ruhák egyedileg válogatott különleges kollekciója található (Mori Lee, Madeline Gardner New York ….)

Ruháink között megtalálhatóak a hagyományos, klasszikus illetve a modern vonalvezetésû, merészebb fehér ruhák nagy méretválasztékban (36-ostól 52-es méretig), valamint nem hiányozhatnak kínálatunkból a mára már oly divatos ekrü és pezsgõ színû ruhák sem. Természetesen a tökéletes összhanghoz elengedhetetlen a ruhákhoz színben és fazonban illõ kiegészítõk: stólák, fátylak, kesztyûk, kis táskák, valamint ékszer garnitúrák, strassz koronák .

Hogy mindez megvalósulhasson nyugodt környezetben, udvarias, segítõkész, szakszerû kiszolgálással, és nem utolsó sorban elérhetõ kölcsönzési árakkal várjuk a leendõ Menyasszonyokat.

Gyakorlati tanácsok valós 25 év tapasztalat alapján.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Szalagavatós ruhák, Koszorúslány ruhák, Menyasszonyi ruhák, cipők

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • Mori Lee, Madeline Gardner New York....

Nyitva tartás

  • H-P:
  • 11:00–17:00
  • Szo:
  • 9:00–13:00

kapcsolat