Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Cégregiszter | Sport, szabadidő

Pentele Horgászbolt

2400. Dunaújváros, Magyar út 44.

Minden, ami a horgászathoz kell.

Mivel Dunaújváros a Duna közelsége és a környező horgászvizeknek köszönhetően horgászat terén kiválló adottságokkal rendelkezik, vizeinket számos helyi és vidéki horgász keresi fel az év valamennyi szakában.

2002 február 10-én nyitott meg Dunaújváros legnagyob választékkal rendelkező horgászcikk és hajózási kellék szaküzlete, melyben a horgászat valamennyi műfaját "űző" sporttársunk kiszolgálásában rendszeres akciókkal és képzett személyzettel állunk rendelkezésére.

Mi fontos a számunkra?

minőségi termékek, versenyképes árak
vevőink teljes körű, udvarias és szakszerű kiszolgálása
mindíg friss élő csali
termékpalettánk folyamatos bővítése
pontos és szakszerű garanciális ügyintézés

A Pentele Horgászcentrum kiválló kapcsolatot ápol a dunaújvárosi Shimano-Dunaferr csapata, ezért kereskedelmi tevékenységén túlmenően kiemelt feladatának tartja a jelen és felnövekvő horgásznemzedék különböző rendezvényekkel, eseményekkel és horgászversenyekkel történő támogatását.

A Pentele Horgászcentrum saját szponzorálású versenyhorgász csapattal rendelkezik Shimano-Dunaferr csapat néven. A 2003-as országos klubcsapat-bajnokságon első éves csapatunk a 19 fős mezőnyből a rangos 7.helyet szerezte meg, maga mögé utasítva régi, nagy múltu csapatokat. Későbbiekben egyre jobb és jobb eredményeket értek el, így 2008-ban a hét éves Délpesti veretlenségi sorozatot a csapatunk hiusította meg, mivel az Országos Klubcsapat Bajnokság győztese kiélezett küzdelemben a Shimano-Dunaferr csapata lett. 48 pontot és 36470g halat gyűjtve a Shimano-Dunaferr állhatott a képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokára, maga mögé utasítva a Szolnok és a Délpest csapatát! Így hazánkat ők képviselhetik 2009-ben a Madunicében megrendezendő Klubcsapat Világbajnokságon.

2009-ben tehát a csapat részt vett a Szlovákiába rendezett Madunicei Klub Csapat világbajnokságon, ahol egy izgalmas versenyt lehetett megtekinteni. A Magyarországot képviselő Shimano-Dunaferr csapat az előkelő 2. helyezetet szerezte meg a szerbiai csapat mögött 47,5 ponttal.

2009-es OB: A csapat részben kicserélődött. A bajnok csapat magabiztossan és fölényessen megvédte a címét 2009-ben,

Büszkék vagyunk válogatottunkra, akik a magyar sporthorgászatot a világ élvonalába emelték!

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • Shimano, Rapala, Tubertini

Nyitva tartás

  • Nyári nyitvatartás
  • Hétfő-Péntek Szombat Vasárnap
  • 7-18 h 630-12 h 630-11 h
  • Téli nyitvatartás
  • (január 1.- február 28.)
  • Hétfő-Péntek Szombat Vasárnap
  • 8-17 h 8-12 h 8-11 h

kapcsolat

Címkék: Horgászcentrum