Hírek
2023. December 13. 06:00, szerda | Életmód
Az EP változtatna a méz, a gyümölcslé és a lekvár címkézésén
Az Európai Parlament keddi plenáris ülése állásfoglalást fogadott el, amelyben korszerűsítené a méz, gyümölcslé, lekvár - összetételére, elnevezésére, címkézésére és kiszerelésére vonatkozó, 20 évvel ezelőtt elfogadott jogsza
2021. November 28. 06:00, vasárnap | Belföld
Nőtt az ásványvíz-, üdítő- és gyümölcsléforgalom idén
Az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák forgalma 1,912 millió liter volt az idén az első három negyedévben, 3 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest,
2020. November 19. 17:03, csütörtök | Belföld
Tovább csökkent az ásványvíz, a gyümölcslé és az üdítőital forgalom
Csaknem 7 százalékkal 18,5 millió hektoliterre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első 9 hónapban a tavalyi év hasonló időszakához képest
2020. Augusztus 11. 14:12, kedd | Belföld
Csökkent az ásványvíz, a gyümölcslé és az üdítőital forgalom az első fél évben
Mintegy 8 százalékkal 1177 millió literre csökkent az ásványvizek, ízesített vizek, szénsavas üdítőitalok, gyümölcslevek és jegesteák eladott mennyisége az első fél évben a tavalyi év hasonló időszakához képest
2017. Június 26. 16:25, hétfő | Életmód
Egyharmadával többet iszunk a hőségben ásványvizet, gyümölcslevet és üdítőt
A nagy meleg mindig kedvezően hat az alkoholmentes italok keresletére, ekkor a fogyasztás egyharmadával is megemelkedik - közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára hétfőn az MTI megkeresésére.
2016. Február 08. 21:09, hétfő | Helyi
Teszteljük a menzát azaz a puding próbája....
Közel egy hónapig az Arany János iskola 1.a osztálya osztályozza minden nap az ebédet az iskolában.
2012. Április 18. 07:13, szerda | Belföld
Alábecsüljük a gyümölcslevek cukortartalmát
A legtöbb ember alábecsüli az „egészségesnek” hirdetett gyümölcslevek, turmixok cukortartalmának mennyiségét – erre a következtetésre jutott a Glasgow Egyetem által végzett tanulmány.