Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 08. 07:54, csütörtök | PR
Forrás: www.vital-fitt.hu

Alakot szeretnél formálni? Kalóriát égetni szórakozás közben? Mozgásformát keresel gyerekeidnek?

 Alakot szeretnél formálni? Kalóriát égetni szórakozás közben? Mozgásformát keresel gyerekeidnek?

Itt az Új őrület a ZUMBAFITNESS és a ZUMBATOMIC. Tökéletes mozgás és alakformálási lehetőség kicsiknek és nagyoknak! Zumba órák a nagyvenyimi Sportcentrumban!

De mi is ez a ZumbaFitnes?

A Zumba a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitnesz program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok.

A világon nagy teret hódító ZumbaR fitness elhozta az alakformálás új módszerét. A ZumbaR egyesítve a latin ritmusokat könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, páratlanul egyedülálló fitness programot hozott létre.

Szeretnéd, hogy a tökéletes legyen a tested, de nem akarsz a fitnesz-teremben egész nap dolgozni? Akkor égess kalóriát és csökkentsd a súlyodat szórakozás közben!

Zumba: a "gyors mozgás és a szórakozás". Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco tánclépéseire épülő mindenki számára követhető mozgás. Minden Zumba edzés egy nagy buli, ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgozunk és veszítünk súlyúnkból! Nem nehéz a koreográfia, mindenkinek ajánlott aki szereti a lengő mozgást és a latin zenét! Zumba már több mint 40 országban, és ez a szám egyre nő minden nap ...

Az edzés azonnal felvillanyozó és stimuláló latin tánc zenére épül. Lassan növekedő tempó és lassú ritmusok váltások fűszerezik ezt az intervallum edzést, ezért is a legjobb módja annak, hogy hatékonyan fogyunk! Zumba függőséget okoz, egyre többet szeretne minden alkalommal. Minden alkalom más felejthetetlen edzést okoz.

Próbáld ki és nem csalódsz!

Mi az az a ZumbAtomic?


Zumbatomic - Zumba gyerekeknek

A Zumbatomic a legújabb gyermek-fitness program!

A latin táncokkal ötvözött, egész világon végigsöprő ZUMBA fitness őrület kifejezetten gyermekek részére kifejlesztett formája. Az életkoruknak megfelelő kis koreográfiák úgy kerültek kialakításra, hogy az garantáltan elfárasztja az energiával teli gyerkőcöket.

Előnyei:
*fejleszti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket;

*javítja a koncentrációt, testtartást, anyagcserét;

*növeli az önbizalmat...

A vidám zenékre végzett gyakorlatok sikerélményt, szórakozást jelentenek, miközben a lurkók új barátokra lelhetnek a jókedvű csapatban. A rendszeres mozgás nagyon fontos egy erős, felnőtt szervezet megalapozásában!

Órák a nagyvenyimi Vital-Fitt Sportcentrumban!

Zumba Fitness: Minden Szerdán 19:00
ZumbAtomic: Minden Szerdán 18:00, Minden Pénteken: 17:00

Várunk mindenkit szertettel!
Részletek: www.vital-fitt.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat