Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Június 23. 00:16, kedd | Helyi sport

Tollas sikerek

Tollas sikerek

A dunaújvárosi tollaslabdások lelkes amatőrjei nem hagyták abba az idei versenyszezonban a játékot. A budapesti Honvéd Zrínyi SE Amatőr Verseny Sorozatának 4 dunaújvárosi indulója volt.


Dóber-Fülöp Anita és Dóber Krisztián vegyes páros kategóriában indult.7 mérkőzést játszottak, és az aznap pályára lépő 29 páros közül a 23.helyen végeztek.
Csomor-Németh Lili és Csomor Péter egyéni versenyszámban indultak a megfontolva haladók kategóriájában. Csomor-Németh Lili fiatal kora ellenére derekasan helyt állt. Csomor Pétert aranyérmet szerzett, megnyerte kategóriáját.
A Danubius KSE tollaslabdásai a nyári időszakban sem állnak le teljesen, heti 4 szinten tartó edzéssel őrzik formájukat és készülnek a nyári edzőtáborokra, ami intenzív lesz, hiszen 3 helyszínen képviseltetik magukat Pécsett,Kiskőrösön és Harkányban.

Jakab János
DanubiusKSE


1.kép Dóber-Fülöp Anita és Dóber Krisztián vegyes párosban
2.kép Csomor-Németh Lili és Csomor Péter

Címkék: csomor, tollas, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén