Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. December 01. 21:56, kedd | Helyi

Pénteken itt a karaván!

Pénteken itt a karaván!

A Coca Cola karaván első állomása december 4-én Dunaújváros lesz.

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván idén ismét országos túrára indul, ráadásul a Coca-Cola Pop-up Store-ral a fedélzetén. A helyszíneken a karaván látogatásának idejére kinyitó boltban mindenki kedvére találhat ikonikus Coca-Cola tárgyakat akár karácsonyi ajándéknak is. A legendás Mikulás és segítői pedig nemcsak vidámabbá teszik az ünnepi készülődést, hanem a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel együtt segítséget nyújtanak a nélkülözőknek is. Az első állomás Dunaújváros, december 04-én pénteken délután a mozi előtti téren 15 órától este 20:00 óráig a kamion körül felépített karácsonyi városkában a Coca-Cola Mikulás színes programokkal, vetélkedőkkel, játszóházzal, karácsonyi finomságokkal várja az érdeklődőket.

A Karácsonyi Karaván a sok izgalmas program mellett további lehetőséget nyújt az adományozásra is. A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszer-, játék- vagy pénzadományt.

A Coca-Cola, a Magyar Vöröskereszt és a helyi polgármesterek helyszínenként 10 rászoruló családot ajándékoznak meg a településeikre látogató Karácsonyi Karavánnál.

Minden helyszínen lesz adventi kézműves alkotóház, ahol a résztvevők karácsonyi ajándékokat készíthetnek az idén 100 éves Coca-Cola kontúrpalackból, az ünnepi csomagolást pedig a Mikulás segítőire bízhatják. A legkisebbeket egyes településeken a Matiné zenekar, másutt Kovácsovics Fruzsina interaktív gyermekműsora szórakoztatja majd, esténként szintén helyszíntől függően Takács Nikolas, Tóth Gabi, Wolf Kati, Odett, Oláh Gergő vagy Zentai Márk zenekara, a Mörk adventi koncertjei varázsolnak karácsonyi hangulatot.

I

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.