Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. Június 13. 10:08, hétfő | Helyi sport

Csomor család sikerei

Csomor család sikerei

Június második hétvégéjén a Danubius KSE két tollaslabdázója Budapesten a Kispesti Tollaslabda Hétvége elnevezésű amatőr tollaslabda versenysorozat következő állomásán lépett pályára.

Csomor Németh Lili indult női egyéniben, itt 4. lett .Lili U13-as versenyzőként fejlődése érdekében vállalja be a felnőtt versenyen való indulást és hogy nagyobb versenyrutinra tehessen szert. Indult még Lili felnőtt „C”kategóriában, itt 3. helyen végzett. Több felnőtt játékost és tőle nagyobb gyereket is sikerült megverni, 2 vagy 3 szettben. Nagyon sok induló volt „, C” és” B” kategóriában is 18-20 fő versenyzett.

Édesapja Csomor Péter „B” kategóriában 4 mérkőzést játszott és 2 mérkőzést nyert. Jakab János edző változatlanul sokra becsüli azon játékosai önálló versenyen indulását, akik az igazolt versenyszezon lezárultával még mindig szorgalmasan keresik az amatőr versenylehetőséget országszerte ,hogy tapasztalatukat és az egyesület jó hírnevét növeljék.

DanubiusKSE
1.képen Csomor Németh Lili bronzéremmel
2.képen Csomor Péter a pályán
3.képen Csomor-Németh Lili verseny közben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Belföld

Naposan indul a hét, majd megnő a záporok, zivatarok esélye

Napos idő várható gomolyfelhőkkel a hét első felében, 19-25 Celsius-fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.