Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Szeptember 29. 15:23, péntek | Helyi
Forrás: https://the-body-shop.hu/

Top 10 őszi arcápoló

Top 10 őszi arcápoló

Akármennyire is szeretjük az őszt, az tény, hogy a bőrünk nem feltétlenül rajong a szeszélyes időjárási körülményekért.

Nagyon egyszerű azonban a megoldás, néhány tápláló őszi arcápolóval bőröd is a legkényelmesebb és hangulatosabb évszaknak látja majd az őszt!
Olvasd el őszi must-have arcápoló top 10 listánkat, ami az évszakban felmerülő összes problémádra megoldást nyújt – és a még nyárra vágyakozó lelked is megmelengeti, felkészíti a hidegebb időszak viszontagságaira.
1. Kínai ginzeng és rizs arctisztító por
Arctisztító por?! Tudom, furcsán hangozhat, de működik – nem is akárhogy! Csak keverd össze a port vízzel és habosítsd fel. Te döntesz, mennyi vizet teszel hozzá, ezzel szabályozva a radírozás erősségét. A rizs és ginzeng revitalizáló, ragyogást fokozó hatását élvezheted, miközben átmasszírozod bőröd a képződő selymes habbal.
Tökéletes páros: habzásfokozó hálónkat kifejezetten e termékhez fejlesztettük ki, próbáld ki Te is!
Tuti tipp: az esti rituálédból sose maradjon ki a sminklemosás, mint legelső lépés, még az arctisztítás előtt – Kamillás sminklemosó olajunk olyan selymesen puhává teszi bőröd, hogy ha egyszer kipróbálod, többé úgysem hagynád ki a használatát!
2. British Rose tonik
Sokunk kedvence a British Rose fantasztikus arcmaszkja. Nem kell tovább várnod, máris itt a rózsaszirmokkal gazdagított, kényeztetően ápoló tonik is, igazi őszi bőrmegmentő! Aloe verával hidratálja arcbőröd, miközben a szennyeződések utolsó maradványait is eltünteti és összehúzza pórusaid.
Tuti tipp: használd felváltva új ginzenges-rizses, szezámolajjal ápoló tejes tonikunkkal! Reggel revitalizálás a ginzeng erejével, este pedig bevetésen a nyugtató aloe és a már-már aromaterápiás hatású rózsa – így kell bőröd minden igényét tökéletesen kielégíteni.
3. E-vitaminos eszencia
Fejleszd a hidratáló rutinod tökélyre eszenciánk használatával, ami bezárja bőrödbe a nedvességet és hatékonyan felkészíti a többi termék befogadására!
4. Drops of YouthTM szérum
Ha ismered a termékeinket, már biztosan próbáltad ezt a fantasztikus koncentrátumot. Ha nem, épp itt az ideje! Növényi őssejtekkel gyorsítja fel a sejtmegújulást és turbózza fel a kollagéntermelést a feszes bőrért, míg könnyed babasszuolajjal és hialuronsavval ápol és hidratál. Csak vidd fel a nappali és éjszakai arckrémed előtt, hogy az hatékonyabb lehessen és élvezd a hatást!
5. Oils of LifeTM arcápoló szérumolaj
Három magolajjal a táplált, revitalizált és feszes bőrért. Használd, ahogyan a legkényelmesebb számodra: száraz bőrre felviheted magában, hisz a könnyed Drops of Youth elbír még egy szérumot, de használhatod a kettőt felváltva is, vagy épp az Oils of Life szérumolajat csupán a krémedbe cseppentve az olajosság érzetétől teljesen mentes táplálásért. Ősszel kötelező darab!
Tuti tipp: cseppentsd az alapozódba, ha egészségtől kicsattanó, ragyogó hatásra vágysz!
6. Oils of LifeTM intenzíven revitalizáló arckrém
Most már meg kell, hogy védd bőröd nappal az időjárás viszontagságaitól, ebben pedig remek partnered lesz ez a sheavajjal tápláló nappali hidratáló. Próbáld ki és meglátod, bőröd a legszebb formájával hálálja majd meg!
Tökéletes páros: ne feledkezz meg a káros napsugárzás és a szennyeződések ártó hatásáról ősszel sem – a napsugarak elbújhatnak, de az általuk okozott ráncokat ugyanolyan nehéz lesz eltüntetni! Védd meg bőröd az antioxidánsokban gazdag Drops of Youth SPF20 hidratálótejjel, amit felvihetsz megszokott nappali krémed fölé, így a megfelelő hidratálásról és védelemről is gondoskodsz.
7. Drops of YouthTM éjszakai maszk
A hialuronsav és a növényi őssejtek csodája egy memória-géles maszkba zárva. Használhatod minden nap vagy heti 2-3 alkalommal, éjszakai krémed fölé vagy magában, reggelre kisimult bőrrel fogsz ébredni, mintha egy 8 órás igazi beauty-sleep kényeztette volna tested-lelked.
Tuti tipp: teljesen kiszáradt a bőröd? Ne aggódj, van megoldás! Tedd fel E-vitaminos éjszakai krémünket vagy az Oils of Life család éjszakai hidratálóját, majd ha beszívódott, jöhet egy réteg a Drops of Youth maszkból. Pattanásokkal küzdesz? Váltogatsd ezt a terméket az új teafaolajos éjszakai maszkunkkal, ami a teafaolajnak és aloe vera-tartalmának köszönhetően segít megküzdeni a bőrhibákkal és megelőzni őket, mindenféle szárítás nélkül. Ne félj rétegezni a termékeket és keverni a termékcsaládokat, nálunk minden szabályt csakis a Te bőröd igényei határoznak meg!
8. Oils of LifeTM szemkörnyékápoló
Egy pillanatok alatt beszívódó, magolajakkal könnyeden tápláló géles krém fényvisszaverō pigmentekkel és koffeinnel a ragyogó tekintetért. Ha masszírozónkkal használod, mindent megtettél, hogy eltüntesd a szemed alatti karikákat és duzzanatot!
Tökéletes páros: az estékre választhatsz egy krémes szemkörnyékápolót is a még gazdagabb hidratálásért, mint az E-vitaminos család hialuronsavas terméke.
9. Japán Matcha Tea védelmező arcmaszk
Itt az ősz, már nincs kifogás, hogy kihagyd a heti legalább két maszkolást!
Japán matcha teás arcmaszkunk igazi instant detox-élményt nyújt: krémes textúrája aloe verával, olívaolajjal és sheavajjal táplál, míg sárgabarackmag-őrlemény és luffa radírozza le az elhalt hámsejteket. Titkos összetevőnk a pitypang, ami igazi szennyeződés-gyilkos, így bőröd puha, táplált és ragyogóan tiszta lesz!
Tuti tipp: a hét többi napján vess be egy hidratáló maszkot, mint a British Rose vagy az etióp mézes maszk, illetve 4-5 nap kihagyással jöhet egy mélytisztító pakolás, mint a himalájai szenes vagy a ginzenges-rizses – egy-egy ilyen pamper-rituálé csak 15 perc, de bőröd meghálálja majd a kiemelt törődést, meglátod!
10. Drops of YouthTM hámlasztó
A sláger-termékcsalád fantasztikus terméke ősszel is igazi must-have. Hogy két radírozás között is igazán tiszta legyen a bőröd, ne alakulhassanak ki pattanások és a krémet ne az elhalt hámsejtek szívják be, sminklemosás után 2-3 naponta, amikor nem maszkolsz, használd fizikai hámlasztónkat. Ez a termék szemcsék nélkül, gyengéden szabadítja meg arcbőröd minden elhalt hámsejttől és szennyeződéstől. Meglátod, nem fogod tudni megunni az érzést, amit a bársonyosan puha, simogatnivaló arcbőr ad!
Megjött a kedved egy jó kis arcápolós, én-időben gazdag estéhez, ugye?

Címkék: ősz, arcápolás, body shop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.