Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. December 13. 14:19, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

30 ezres nyugdíja miatt támadják Nagy Ferót

30 ezres nyugdíja miatt támadják Nagy Ferót

Nem szerencsejátékra, annál jóval komolyabb játékra költötte nyugdíját Nagy Feró, aki egy dobozzal távozott szombaton a X-Faktor stúdiójából.

Ráment a nyugdíja a meglepire, amelyet saját maga szórakoztatására vásárolt. A mentort persze azonnal támadják a különböző internetes fórumokon, mondván miért veszi fel egyáltalán a nyugdíját gazdag zenész és mentor létére?

Nem kaphat sok nyugdíjat az X-Fakor mentora, aki elmondása szerint az egész járandóságot ráköltötte arra a játékra, amellyel egy régi álmát teljesítette be. A nagy kartondobozban egy 60 centis távirányítós helikopter lapult, amely sok felnőtt kedvenc szórakozása mostanában, mióta a megfizethető árkategóriában mozognak a hasonló játékszerek.

Feró helikopterén egy kamera is található, amely képes videót rögzíteni repülés közben, így szélcsendes időben nyugodtan kémkedhet a szomszédok után. Feró boldogan újságolta karácsonyi meglepetését, akt kicsit meg is sajnáltunk szerény nyugdíja miatt, mivel az adott példány 30 ezer forint körüli áron mozog a piacon.
Ferót persze azonnal támadták a fórumokon, mondván nem ízléses dolog a tőle, hogy egyáltalán felveszi a nyugdíját, hiszen egy neves zenész, akit rögtön milliomosnak bélyegeznek, ráadásul az ország vezető kereskedelmi csatornájának sztárja, és nyilván nem ingyen szerepel...

Legutoljára egyébként hasonló kritikát Gesztesi Károly kapott, amikor kiderült, hogy bizony ő is nyugdíjazva van már és fel is veszi a pár tízezer forintot...

Címkék: nagy feró

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.