Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Július 28. 18:05, szerda | PR
Forrás: (x)

4 férfitípus, aki örül a svájci bicskának

4 férfitípus, aki örül a svájci bicskának

Ajándékozni jó dolog és akkor talán még jobb érzés, ha valóban ismerjük annyira a megajándékozott személyt, hogy tudjuk, hogy minek is örülne leginkább, vagy legalábbis tudjuk,

hogy milyen hobbija van, milyen a személyisége, milyen dolgokkal veszi magát körül az életében. A svájci bicska nagy közkedveltségnek örvend a férfiak körében. Különösen a multifunkciós svájci bicska népszerű, hiszen rengeteg dolog véghezvitelét teszi lehetővé. Mutatunk 4 férfitípust, aki valóban örülhet egy multifunkciós svájci bicskának.

A mindig rohanó férfi

Világunk, és ezzel együtt az életünk is felgyorsult. Minden rohamtempóban változik körülöttünk és az embereknek, időből jut a legkevesebb. Sokszor még enni sincs időnk napközben. Sok férfi is kénytelen napközben, útban a munkahely felé elrágcsálni egy almát. Sokkal könnyebb dolga lehet a piros lámpánál ülve, ha nem harapja, hanem egy multifunkcionális svájci bicskával szeleteli fel magának a zamatos gyümölcsöt. Ezek a minőségi bicskák egy konzerv kinyitására is alkalmasak, ha éppen csak egy ilyen eszközt és ételt talál az illető férfi az autójában.

A bringával közlekedő férfi

A multifunkciós svájci bicskán olyan eszközök is vannak, amelyekkel akár apróbb javításokat is végre lehet hajtani egy biciklin. Nem véletlen, hogy mini szerszámos ládának is nevezik a multifunkcionális svájci bicskát. Ha egy sokat kerékpározó barátunkat lepnénk meg egy ilyen bicskával, valószínűleg nagy örömet okozunk neki.

Az örökösen rendelő, vásárló férfi

Ma már könnyű dolgunk van, ha vásárolni szeretnénk. Még csak ki sem kell mozdulnunk otthonunk kényelméből, a lakásunkra is postáztathatjuk a csomagunkat. Az online vásárlást nem csak a nők kedvelik, sőt több felmérésből is az derült ki, hogy a férfiak talán jobban is preferálják a vásárlásnak ezt a módját. Hiszen ők azok, akik már előző este rosszul vannak, ha tudják, hogy másnap több üzletbe is el kell látogatniuk. Mi lehet a legjobb eszköz egy - egy csomag felbontására, mint egy svájci bicska?

A sokat túrázó, kiránduló férfi

A svájci bicska ugyan nem egy túlélő eszköz, nem vadászkés, de nagyon is jó szolgálatot tesz kirándulások, túrázások alkalmával. Csavarhúzó, dugóhúzó és egyéb eszközei sok nehéz helyzetben lehetnek a segítségünkre. Természetkedvelő barátunk bizonyára hálás lesz, ha egy svájci bicskával, mint születésnapi ajándékkal, lepjük meg, ezzel is elismerve a hobbiját, azaz a kirándulás és a túrázás iránti szeretetét. Viszont, ha egy komoly természetjáróról van szó, akár egy Mora késsel is meglephetjük.

Mora kés nem csak túrázóknak

Természetesen, nem csak egy túrázást kedvelő barátunknak okozhatunk örömet egy méltán népszerű Morakniv késsel, hiszen a Mora késeket mindenféle kültéri munkálatok során lehet használni. A Mora munka - és faragókései nagyon közkedveltek, mégpedig a megbízhatóságuk miatt.

A fotó forrása:
travelling_islander / Shutterstock.com

Címkék: bicska, kés, svájci bicska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.