Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Július 31. 18:47, csütörtök | Belföld

5 érv a Strand fesztivál mellett

5 érv a Strand fesztivál mellett

Elmondjuk, miért ne hagyja ki az év egyik legnagyobb buliját

1. A helyszín
Fesztiválozni természetes víz partján a legjobb és pont. A fesztivál ami a Balaton partján van előnnyel indul a többivel szemben, mert ha jó az idő nincs is annál jobb, ha az ember le tudja hűteni magát napközben még a koncertek előtt. A kilátás szép, a szabadstrand igényes, a fesztivál ideje alatt pedig kiváló a hangulat.


2. Zamárdi
Beleférne nyílván az első pontba is, hiszen a fesztivál helyszíne Zamárdi, de megér egy külön pontot. Zamárdi ad otthont a Balaton Sound-nak is, így vendéglátóként a helyiek már elég nagy tapasztalatra tettek szert, ami meg is látszik. A várost könnyű megközelíteni bármivel is érkezzen az ember és mindent megtalál egy fesztiválozó, amire csak szüksége van, percek alatt.


3. A Balaton legnagyobb tűzijátéka
Tavaly a viharos szél miatt elmaradt a várva várt nagy tűzijáték, idén ha minden igaz nem csak 20-án ámulunk és bámulunk majd két nagykoncert között, hanem minden nap, amihez ha hozzáadjunk a fesztivál területének és a környezetének látványát, szerintem nem akármilyen szájtátás lesz majd.


4. A fesztiválozók
Tavaly szerencsére sokan voltak, idén úgy tippelem még többen, ami nagyon jó hír, ugyanis mindenki, aki kilátogatott valószínűleg jól érezte magát, ide ugyanis úgy tűnik nem jön kellemetlenkedni senki, akivel csak összefutottam fesztivál területen kívül vagy belül, az kedves volt, mosolygott és ha kellett segített a másiknak. Nincs koncert alatt „emberkedés” vagy bunkó megnyilvánulás és nem találkoztam senkivel, akivel ne ittam volna meg szívesen egy sört és dumáltam volna.


5. A fellépők
Még szép. Idén nem semmi a felhozatal. Fellép a Parov Stelar Band, a Papa Roach, a Knife Party, John Newman, Wilkinson, Dub FX, itt is megünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda, a Nagy-Szín-Pad verseny által pedig a nézők szavazatai alapján megérdemelt helyen és időben lép majd fel a Mary PopKids, az Ivan & the Parazol, Odett, a Carbovaris, de nem marad ki természetesen sem a Quimby, sem a Brains, de a többi nagy kedvenc sem. Nem túlzás, ha azt állítom, bárki megtalálja a neki tetsző produkciót minden nap.
(Hosszabban a fellépőkről egy következő cikkben foglalozunk)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.