Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 26. 00:21, hétfő | Helyi

A BMX-et akarták…

A BMX-et akarták…

Pénteken délután két 15 éves fiú biciklizett át a Kádár völgyön, amikor az egyik padhoz érve egy hat fiatalból álló csoport három tagja ment oda hozzájuk.

. A társaság egyik 10-11 év körüli tagja az egyik fiú BMX-ét kezdte követelni. A követelés nyomatékosítására egy kés is előkerült. A csoport tagjait keresik a dunaújvárosi rendőrök…

A Kádár völgyben történtekről 17.40 perckor értesültek a dunaújvárosi rendőrök. A két 15 éves sértett elmondta, hogy megelőzően a Kertváros irányából mentek a Technikumi városrész felé, amikor a Kádár völgyben az egyik padnál egy hatfős társaság - köztük egy lány – három tagja ment oda hozzájuk. A társaság egyik fiatalabb tagja az egyik fiú BMX kerékpárját akarta elkérni, de a sértett nem adta. Ekkor támadtak rá a biciklis fiúra, akinek társa kelt segítségére, mire a csoport egy tagja egy kést vett elő és értékeket követelt. Közben próbálták erőszakkal elvenni a kerékpárt is, de a két fiúnak sikerült elmenekülni és értesíteni a rendőrséget. Az azonnalosan megtett intézkedések ellenére az elkövetők feltalálása eddig nem járt eredménnyel.

Az ügyben rablás miatt indított büntetőeljárást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség egyúttal kéri, aki információval tudja segíteni az eljárást, a bűncselekménnyel, vagy az elkövetők személyével kapcsolatban bír releváns adattal hívja a 25/510-510-es központi számot, vagy jelezze a 107-es, 112-es segélyhívó számokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.