Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Január 14. 01:23, hétfő | Helyi

A Demokratikus Koalíció tiltakozik

A Demokratikus Koalíció tiltakozik

A Demokratikus Koalíció Dunaújvárosi Szervezete megdöbbenéssel értesült arról a felháborító döntésről, amelyet a Dunaújvárosi Önkormányzat képviselő testülete, rendkívüli ülésen hozott meg.
A 2013. év első közgyűlésén a k

Ez a napirend, amely nem tűrt halasztást, a Pálhalmai futball 150 millió forintos támogatása volt.
A Demokratikus Koalíció Dunaújvárosi Szervezete úgy gondolja, hogy ez az eset tényleg rendkívüli. Rendkívüli az, hogy 150 millió forint, nagyrészt vissza nem térítendő támogatást ad városunk közgyűlésének fidesz frakciója közpénzből, a MI pénzünkből a Pálhalmai futball támogatására!
A Demokratikus Koalíció Dunaújvárosi Szervezete azt kérdezi a fidesz frakció tagjaitól, hogy Dunaújvárosban nincs fontosabb, jobb helye ennek a 150 millió forintnak?
Ebből az általuk elherdált vagyonból, több ezer nehéz körülmények között élő dunaújvárosi polgár segítését lehetett volna éveken keresztül megvalósítani. Vegetáló intézményeinket lehetett volna jobb helyzetbe hozni.
A Demokratikus Koalíció Dunaújvárosi Szervezete úgy látja, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlésének fidesz frakciója képtelen felhagyni a közpénz herdálásával!
Ezért felszólítjuk Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlésének fideszes frakcióját, hogy hagyja abba az adófizetők pénzének tékozlását! Felszólítjuk a fidesz frakciót, hogy a Közgyűlési döntést vonják vissza, és a 150 millió forintból ne a pazarló hobbijukat, hanem a Dunaújvárosban élő rászorultakat támogassák!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.