Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 03. 20:49, szombat | Helyi

A Dunaújváros PASE sajtót tájékoztatott

A Dunaújváros PASE sajtót tájékoztatott

A sajtótájékoztató témája: a Kisvárda elleni mérkőzés értékelése, a következő, Szigetszentmiklós elleni találkozóra történő felkészülés.

A sajtótájékoztató első részében Dobos Barna sportigazgató, Dániel Csaba kapus és Urbán Gábor csatár értékelte a legutóbbi, Kisvárda elleni mérkőzést.

Dobos Barna: – Nagyon örülünk annak, hogy győztesen hagytuk el a pályát, hiszen nagyon fontos győzelmet arattunk. Az is fontos volt, hogy lőttünk egy gólt, mely több mérkőzés óta nem sikerült, és ezzel meg is nyertük a találkozót. Az NBII mezőnyében változott a kép ősz óta, hiszen a csapatok nagy része, de talán mondhatom, hogy mindegyik, akikkel eddig találkoztunk, bunkerfocit játszottak, melynek feltörése nem egyszerű feladat. A Kisvárda elleni első félidőben is sokat tettünk azért, hogy ez megtörténjen, mely a második játékrész elején sikerült. Nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünket, ezzel hibázásra kényszerítve őket. Ennek eredménye lett, hogy egy szabálytalan megmozdulásból adódó tizenegyest Böőr Zoli értékesített. Utána változott a játék képe, hiszen az ellenfél is próbálkozott. Sajnálom, hogy a mérkőzésnek ebben a részében nem tudtunk eredményesebben játszani, hiszen több lehetőségünk is volt. Nem vagyunk elégedetlenek, hiszen megszereztük a három pontot, ezzel nagy lépést tettünk céljaink irányába.

Dániel Csaba: - Reménykedtem abban a meccs előtt, hogy én kezdek a kapuban. Amikor megtudtam, hogy ez így lesz, akkor annak nagyon örültem. Próbáltam élni ezzel, bár az igaz, hogy sok dolgom nem volt. Nagyon élveztem a játékot, és remélem, hogy a jövőben még több lehetőséghez jutok. Az elején volt egy-két olyan szituáció, amikor még nem volt meg köztem és a védők között az összhang. Ebből adódott az a helyzet, amikor Villám Balázs segített ki, aki a gólvonal elől kirúgta a labdát. Máskor ezt egyszerűbben kell megoldanunk.

Urbán Gábor: - Volt egy kéthónapos kihagyásom, és nagyon örültem, hogy visszatérhettem a pályára. Bár végig fölényben játszottunk, mégis nagyon nehéz mérkőzés volt. Számunkra az is nehéz, hogy az első félév játéka után minden csapat beáll ellenünk védekezni. Minden meccs fontos, de a kezünkben van a sorsunk, és mindent megteszünk a feljutás érdekében. Személy szerint én mindent elkövetek azért, hogy minél több játéklehetőséget kapjak, és bizonyíthassak a pályán.

A Szigetszentmiklós elleni összecsapásra 2014. május 3.-án, 17.30-kor kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.