Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. December 08. 16:24, vasárnap | Helyi

A futsalisták meghálálták a támogatást

A futsalisták meghálálták a támogatást

A kitűzött célokat elérték, új kihívásoknak állnak elébe a kispályás labdarúgók.

Sajtótájékoztatót tartott a csapat vezetősége, ahol Sztankovics László, az oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnöke elmondta, a várakozásokon felül, kitűnően teljesített a csapat, és ezt nagy örömmel meg kell osztani Dunaújváros sportszerető közönségével. Hingyi László, a gazdasági bizottság elnöke hangsúlyozta, a város jelenlegi vezetése az egészséges életmód és a sport kiemelt támogatója
- Jól döntött az önkormányzat, amikor a sportra áldozott, hiszen a női kézilabdázóink, a nagypályás labdarúgóink és a futsal csapatunk is kitűnően szerepel – hallhattuk.


Zemankó Zoltán szakosztályvezető a történeti visszatekintést követően kiemelte, a számok is bizonyítják, hogy nem véletlenül vezetik a tabellát:
- Tizenegy fordulót követően csapatunk tíz mérkőzést nyert, és csupán egyet veszített el. Ezzel 30 pontot gyűjtöttünk, 99 gólt rúgtunk és csak 29-et kaptunk. Büszkén mondhatom, hogy sikeres őszi szezont zártunk!
Szabó Gergely, a futsal csapat kapitánya szerint kiváló csapatot alkotnak azok a játékosok, akik mindannyian dunaújvárosi kötődésűek.
- Módosultak a céljaink, már az osztályozót jelentő első két hely egyikének megszerzéséről gondolkodunk. Köszönjük szurkolóink bíztatását, ők a legfontosabbak számunkra!

Hétfőn még egy rangadó!

A futsal bajnokság dunaújvárosi rangadója arra is lehetőséget ad a szurkolóknak, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a Szent Pantaleon Korház új CT berendezésének megvásárlását
- Óriási rangadót játszunk december 9-én 21 órakor a városi sportcsarnokban, ahol az a Dunakeszi lesz az ellenfél, amely nagyon ismert, egykori válogatott játékosokat is a soraiban tudhat. Itt lesz többek között Vincze Ottó, Horváth Ferenc, de brazil és román válogatottak is erősítik őket. Arra kérjük a szurkolóinkat, hogy segítsenek bennünket szurkolásukkal a helyszínen, ahol adományokat is gyűjtünk a dunaújvárosi kórház új CT berendezéséhez. – mondta Zemankó Zoltán szakosztályvezető.
A csapat, a nemes ügy érdekében összefogott a DLSZ Társadalmi Szerepvállalás Bizottságával, amelynek főtitkára, Petrás Gábor arról tájékoztatott, hogy a DLSZ és a kispályás labdarúgó csapatok felajánlásából, valamint a támogatásokból remélt, mintegy 500 ezer forintot, a DF Green Pet FC-vel közösen, jövő év január 17-19. között, a Carissa Kupán adják át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.