Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 18. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

A jóslat szerint Szirota Jennifer viszi haza a milliókat

Szirota Jennifert nemcsak gyönyörű hanggal áldotta meg az ég, hanem más, különleges képességgel is.

Bár a 18 éves nyírmadai lány eddig főleg csak énektehetségét csillantotta meg előttünk, plusz fogának köszönhetően ezoterikus adottság birtokában van.

- Érdekes dolog történt pár nappal azután, hogy elkezdték hirdetni a Csillag Születik újabb szériáját. Jennifer egyik reggel, amikor felébredt, elénk állt és azt mondta: "elindulok a versenyen, mert meg fogom nyerni!" - idézte fel az Új Ásznak az édesapa, majd hozzátette: Jenninek nagyon sokszor kitűnően működnek a megérzései.

Az éneklés közben is látható plusz foga miatt érték már kritikák, de apja lebeszélte arról, hogy eltávolítsák, mondván, ez a szexepilje. Főleg, miután a napilap által megkérdezett ezoterikus szakembertől megtudta, hogy a magyar hagyományok szerint a plusz ujj vagy fog birtokosa táltosi képességekkel bír.

- Az ilyen embernek pontos megérzései vannak már gyermekkortól kezdve. Fontos azonban, hogy a szülők figyeljenek oda a kicsi megérzéseire és neveljék úgy, hogy gyakorolja ezt a képességet, mert különben ellaposodik a tudás. Jennifer megérzése nem véletlen a műsorral kapcsolatban, nagy esélye van a győzelemre! - vélekedik Gazsi Gizella jósnő.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.