Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2015. Szeptember 16. 08:25, szerda | Helyi

A kerek, a formás és a vintage

A kerek, a formás és a vintage

Itt az ősz, a jelentős névnapok ideje. Senki sem lepődik meg azon, hogy a névnapi csokrokban ugyanúgy van divat, mint a ruhákban vagy a cipőkben.

Palkovics Kata ( Ibolya virágbolt egyik tulajdonosa) szerint nem is annyira a trend, mint a személyiség számít:

- Családi vállalkozásunk van, én vagyok a második generáció, ezért nagyon sok olyan vásárlónk van, akinek ismerjük a hozzátartozóit, barátait, így nem okoz nehézséget, hogy személyre szabott csokrokat kössünk. Mindezek mellett mostanában elsősorban olyan csokrok a divatosabbak, amelyben a virág van a fókuszban, nem a dekoráció. Kevesebb cicoma, nagyon hangsúly a virágok színére, formájára. Újra reneszánszát éli a szegfű, de már egészen különleges színekben kaphatók, mindemellett a rózsa és a mini gerbera sem veszített a népszerűségéből. Ahogy a lakásdekorációban, a virágcsokroknál is megjelenik a vintage, ami természetes, rusztikus hangulatot áraszt.
Ha virágcsokrot vásárolunk, ne felejtsük el, hogy ifjú hölgyeknek inkább kerek formás csokrot köttessünk, míg idősebbeknek a nyújtott, klasszikus formájút vigyünk. A virág száma tíz alatt páratlan legyen… Vörös rózsát, pedig csak „haza” vigyünk, ha nem szeretnénk magunknak galibát.


- Megújult az üzlet…
- Családommal együtt hiszünk abban, hogy egy vállalkozásnak rendszeresen meg kell újulnia. Most is ezt tettük.
- Domináns lett a megújulásnál szürke, és az egyszerű vonalvezetés…
- Egyik építész barátunktól tanultuk, hogy a színeket a szürke emeli ki a legjobban. S ahogy a virágokkal teli pultunkat nézi, van mit kiemelni.

Címkék: divat, Ibolya virág

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak

2022. Július 16. 07:00, szombat | Helyi

Meghalt egy kisgyerek és nővére egy tűzijátékon Franciaországban

Egy 7 éves kisfiú és 24 éves nővére életét vesztette, további hét ember megsérült a francia nemzeti ünnep alkalmából csütörtök este rendezett tűzijátékon a nyugat-franciaországi Cholet-ban,

2022. Július 12. 18:46, kedd | Helyi

Ötéves csúcsot döntött az éves hazai áramfogyasztás tavaly

Magyarország villamosenergia-felhasználása 4,9 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest, ezzel ötéves csúcsot állított be