Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Március 06. 22:51, kedd | Helyi

A térfigyelő itt is segített

A térfigyelő itt is segített

Vasárnap este egy Opel Astra haladt Dunaújváros Szórád Márton úton a Béke tér felöl a Dózsa György út irányába, amikor egy balkanyar közben a sofőr elveszítette uralmát a jármű felett és kisodródott…

Az autó előbb egy padnak, majd egy beton virágtartónak ütközve állt meg. Az autót vezető férfi nyilván nem sejtette, hogy magát a balesetet, majd később azt is, hogy elhagyja a helyszínt rögzítette a térfigyelő kamera.

A diszpécser által megadott személyleírás és a kamera képek alapján a járőrök az Erdei Tornapályánál találták meg a fiatal sofőrt egy másik férfi társaságában. Igazoltatásakor derült ki, hogy komoly oka volt a helyszín elhagyásra. A 26 éves újsolti sofőr és a társaságában lévő férfi is ittas volt a felkínált szonda szerint.

A 26 éves férfi nem tagadta sem azt, hogy ittas, sem azt, hogy ő vezette az autót. A sofőrt mintavételre állították elő a Szent Pantaleon Kórházba, ahol az orvos a klinikai tünetek alapján közepes fokú ittasságot állapított meg. Az intézkedő járőrök szabálysértési feljelentéssel éltek a sofőrrel szemben. Vezetői engedélyét elvették.

Székesfehérvár, 2012. 03. 06.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.