Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 25. 20:38, vasárnap | PR

A tökéletes menyasszonyi cipő kiválasztása

A tökéletes menyasszonyi cipő kiválasztása

A menyasszonyi cipőt jóval kevesebb figyelem kíséri az esküvő napján, mint a menyasszonyi ruhát, de fontos, hogy megfelelő cipőt válasszunk a nagy napra.

Fontos, hogy a cipő a menyasszony személyiségéhez és a ruhához is passzoljon, de az is fontos szempont, hogy kényelmes legyen és dekoratív. Mérlegelni kell azt is a cipő kiválasztása során, hogy milyen esküvői helyszínen lesz a rendezvény, ugyanis egy tűsarkú cipő igazi kihívást jelenthet, ha a szertartást szabadtéren tartják, vagy füves, kavicsokkal kirakott ösvényen kell végigmenni. Nemcsak kényelmetlen, ugyanakkor balesetveszélyes is lehet, de egy botladozó, nem biztos lábakon álló menyasszony látványa sem lehet túl előnyös vagy megható.


Érdemes a menyasszonyi cipőt az esemény előtt egy-két hónappal kiválasztani, és nem utolsó sorban bejáratni, hogy a nagy napra megfelelő viseletet nyújtson. Ez azért is szükséges, mert a választott cipőt a menyasszony egész nap viseli majd, így elengedhetetlen, hogy a láb hozzá legyen szoktatva. Kellemetlen és bosszantó lehet, ha pont a nagy napon töri fel vagy dörzsöli ki a lábat. A belül bélelt és puha talprésszel rendelkező menyasszonyi cipők bizonyulnak a legkényelmesebb viseletnek, de ha a választott cipő nem bír ezekkel a tulajdonságokkal, akkor ez talp, illetve lépéskönnyítő betétek használatával könnyen orvosolható.


Természetes, ha nem szeretnél nagy összegeket költeni egy olyan lábbelire, amit nagy valószínűséggel csak egyszer veszel fel, vagy abban az esetben, ha hozzád a sportosabb stílus illik. A LifeStyleShop webshopjában kedvező áron juthatsz hozzá azokhoz a menyasszonyi cipőkhöz, amelyet már kinéztél vagy felpróbáltál egy üzletben korábban. Az általános szabály az, hogy a menyasszonyi ruha árának 10-15%-át teszi ki a cipő, így biztosan nem kelt olcsó hatást. A menyasszonyi cipő terén a legkeresettebb anyagok közé tartozik a szatén és a selyem, de a csipke is.
Hogy melyiket választod, azt a ruha anyaga és színe is befolyásolja, illetve lehetőséged van a saját stílusod alapján kiválasztani a megfelelő darabot. Ha azonban a vagányabb megoldást kedveled, és nem ragaszkodsz feltétlenül a tradíciókhoz, egy hozzád illő darabot válassz, hiszen ez a Te napod! A nagy napon fontos, hogy legyen nálad egy váltócipő, illetve sebtapasz, hiszen minden eshetőséget szem előtt kell tartani. Legyen a hőn áhított lábbeli lapos, magassarkú, szatén vagy selyem, a legfontosabb az, hogy jól érzd magad és egész nap kényelmesen járhass benne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.