Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Március 07. 18:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: Huszka Zsuzsanna DFVE, marketing-, és kommunikációs vezető:

A válogatott sűrű hét/hetek elé néz

A válogatott sűrű hét/hetek elé néz

Hétfőn ténylegesen is véget ért a bajnokság alapszakasza, hiszen az UVSE is lejátszotta a Szentes elleni elhalasztott mérkőzését.

Az OB I-ben hosszabb szünet jön, de a válogatottunk a folytatásban sem sokat pihen. Csabai Dóra mesélte el nekünk a programot.
- A bajnokik sora egy időre lezárult a klubnál is, most várjuk a rájátszást, ám ott az első két helyezett nem száll be a küzdelmekbe, így majd csak a négy között ugrunk újra medencébe a kiírásban.
A válogatottnál is jelenleg pihenőt kaptunk, amire azért mindenkinek nagy szüksége volt most. Hétfőn lesz az első találkozásunk, szerdáig Kanada válogatottjával kétkapuzunk itthon, majd csütörtökön utazunk Athénba, ahol egy tornán veszünk részt. Az olasz, az orosz, a francia és a görög együttes lesz az ellenfelünk. Nekünk ugyan nincs dolgunk az olimpiáig, nekik viszont még hátra van egy kemény kvalifikációs torna, így biztosan kihegyezve állnak majd ki ellenünk. Mindegyik találkozó kemény csatát ígér, erre pedig szükségünk is van, hiszen nagyon fontos, hogy minél jobb mérkőzéseket játszunk a felkészülés alatt. Görögországból vasárnap jövünk haza, másnap pedig már újra medencében leszünk a kanadaiak ellen, ők ugyanis végig Magyarországon edzőtáboroznak. Ez tizenhetedikéig, csütörtökig tart majd. Hogy ezután hogyan is alakul a programunk, még pontos információink nincsenek, de sok pihenőre nem számíthatunk, az biztos. Természetesen már minden egyes alkalmat nagyon várunk, hogy újra együtt legyünk és készülhessünk a riói olimpiára.

Hársai István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV