Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. November 23. 22:12, vasárnap | Helyi sport

A vendég vitt haza pontokat

A vendég vitt haza pontokat

A Dab.Docler csapata a Nové Zámky gárdáját fogadta vasárnap este a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, ezúttal a vendégek mehettek haza győzelemmel.

A kilencedik percben egy nagy védelmi hibából megszerezte a vezetést az Érsekújvár - Uram paskolta be a pakkot közvetlen közelről. Négy perccel később Mestyán kapta meg a korongot emberelőnyben a kéken és a szlovák kapus lábai között bombázta a hálóba a játékszert a dunaújvárosi 61-es. A tizenhatodik percben aztán Papp Viktor is betalált a vendégeknek, igaz két perccel később emberhátrányban lőtt gólt a Zámky Frolík révén.

A harmincadik percben Podstavek verte meg hátvédjét és lőtt szép gólt, öt perccel később pedig Huba talált be kettős előnyben. A Bikák oldalán Azarinak és Szappanosnak is a vason csattant a lövése.
Huszonhét másodperc telt el a harmadik harmadból, amikor Uram emberhátrányban betalált. Ezután teljesen szétesett a Bikák játéka, nem ütköztek, nem lőttek és nem játszottak a DAB játékosai.

Donald MacLean: - Nagyon buta, elkerülhető gólokat kaptunk ma. Fegyelmezetlenség jellemezte a mai játékunkat, sem a védelem, sem a csatárok nem voltak a helyzet magaslatán. Tizenhat gólt kaptunk az utóbbi három meccsen és négyet lőttünk - ez nem mehet így tovább. A jövőhét kőkemény munkával fog telni, kondi és jeges edzés váltja majd egymást mindennap. Véleményem szerint a legnagyobb baj, hogy egy kicsit hátradőltünk és leültünk amikor viszonylag nagy előnnyel vezettük a bajnokságot. Ez most bosszulja meg magát, így most kell a gárdát felébreszteni és visszatérni arra az útra, ami a szezon első felében az első helyre vitt minket.

Slavomir Chlebec: - Örülök, hogy az első helyen álló csapat otthonában tudtunk győzni, fontos volt a legutóbbi vereségünk után. Sikerült kihasználni a rutinos játékosaink révén a lehetőségeinket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben