Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. December 20. 00:11, péntek | Helyi

Adományok átadása

Adományok átadása

A már hagyományos jótékonysági akciója keretében, jótékonysági bált rendezett idén is a Fidesz helyi szervezete. A bevételekből a rászoruló családok karácsonyát tették szebbé.

„Nincs jó világ, és nincs rossz világ, csak egyetlen világ van, mely sok kis jóból és sok kis rosszból tevődik össze, s aszerint billen, ahogy súlyát húzza. Semmi más nem képes jóra változtatni a világot, csupán az egyes emberek cselekedetei.”
(Wass Albert)

A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete minden évben megrendezi adománygyűjtő akcióját, amellyel a rászoruló családoknak szeretnék szebbé tenni a karácsonyát. December 13-án jótékonysági bált tartottak a Fészek Tanétteremben, amelynek fővédnöke dr. Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, és Cserna Gábor polgármester, országgyűlési képviselő, a Fidesz helyi szervezetének elnöke volt. Az esten fellépett a Móricz Zsigmond Általános Iskola kórusa. Utolsó dalként a Sándor Frigyes zeneiskola zongora-virtuóza, Oláh Dezső kísérte a diákokat, és egy karácsonyi közös produkcióval zárták a műsort. Ezután dr. Galambos Dénes, Fejér megyei kormánymegbízott, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje köszöntötte az egybegyűlteket. Mint mondta, nemes a cél, ezért is vállalta a támogatást, hogy így is segíthessék a rászorultakat. Cserna Gábor polgármester beszédében megköszönte a szervezők munkáját, a támogatók adományát. A jótékonysági bál bevételéből, amely a belépőjegyek, az italok, a tombola árából, és a támogatók egyéb felajánlásaiból folyt be, vásárlási utalványokat állítottak össze. Ezeket december 19-én adták át a Dunaújvárosban élő, támogatásra szoruló gyermekeknek, családoknak, hogy szebbé, meghittebbé tegyék a karácsonyukat. Az átadó ünnepségen összesen 27 család részesülhetett támogatásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.