Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. December 16. 00:03, szerda | Helyi
Forrás: Fekete Györgyi

Ajándék és bulihangulat

Ajándék és bulihangulat

Egy vidám szilveszteri bulihoz, egy születésnaphoz, vagy legény– és leánybúcsúkhoz nélkülözhetetlen, hogy kellékeivel is hangsúlyozzuk, hogy más ez a nap ,mint a többi.

A KIWI ajándékbolt igazi tárháza a megannyi ötletes és leleményes ajándéknak és az ünnepek kellékeinek. Szinte ahány ünnep lehet az életünkben, annyiféle ajándékcsoport kínálja magát. Egy édesanya jön be, egyéves kislányának szeretett volna héliumos lufit. Olyant, amire nyugodtan rámászhat, gyömöszölhet baleset nélkül a kicsi. Szűcsné Marika, aki nem is annyira eladó, mint a bolt háziasszonya nem lepődik meg a kérésen. Számtalan formájú, árnyalatú, anyagú héliumos lufik közül választotta ki azt a fényes, fóliás hatású léggömböt, amely a kisbabának tökéletes lesz.
- Mennyi fér egy autóba?
- 25 darab, ugyanis a héliumos lufik nagyon szépen betöltik a teret, így viszonylag könnyen szállíthatók – magyarázza Marika. Van az árukban tapasztalata, hiszen már 13 éve áll a pult mögött.
Pólók, szépségszalagok kötények szellemes feliratokkal várják a vevőiket. Pikáns és ötletes ajándékok is találhatók leány- vagy a legénybúcsúra is. Gyönyörű képkeretek, szép bortartók, plüss kabalák, bögrék csak néhány a felfoghatatlan mennyiségű áru közül. Az év vége különösen gazdag ünnepekben. A karácsonyvárás illatgyertyái, csomagoló anyagai, mécsesei mellett szinte minden megtalálható, amely a szilveszteri bulit igazi őrületté varázsolja. Érdemes kipróbálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.