Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 11. 09:18, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Akár jól is sikerülhetett volna

Akár jól is sikerülhetett volna

Budapest Rallye 2013. beszámoló. Forgács László- Szabó Krisztián BMW E36 325i. Országos Rallye2 bajnokság

A verseny előtti jóslatunk a nevezési listát nézegetve beigazolódott, hiszen a hétvége legnépszerűbb kategóriájában, a Rallye2-es bajnokság F2-es géposztályában 13 nagyon erős ellenfelet kaptak a fiaink. Nagy csodának számított volna a pontszerzés a kategória egyik leggyengébb autójával. A jó eredmény sajnos nem sokon múlott, hiszen a gyorsasági szakaszokon teljesített időeredmények alapján az F2-es géposztály 5. helyére kormányozták volna be a BMW-t, ám egy korán reggeli félreértésnek, és az azzal járó egy perces büntetésnek köszönhetően a kategória 8. helyén zárták a hétvégi versenyt.

„A péntek esti prológon azt hiszem sikerült látványosan autózni, külön dopping volt az a sok száz, vagy talán ezer néző, aki figyelemmel kísérte a Népligetben a villanyfényes prológot. Talán ezt a nézőcsalogató rendezvényt és az újra felfedezett két fantasztikus pilisi pályát tudom felhozni pozitívumként, ami a verseny megrendezését illeti, a pontatlan menetlevelek és itinerek sajnos utaltak arra, hogy az utolsó pillanatban dőlt el, hogy a verseny egyáltalán megszervezésre került. Mindent összevetve kicsit el vagyunk keseredve, nem csak az eredmény miatt, hanem mert az autó is eléggé megsínylette a hétvégi futamot, az utolsó gyorsaságira mindkét hátsó teleszkóp kiszakadt a helyéről, illetve a motorból is elkezdett ömleni a kékes füst, ami nem túl sok jót jelent!”- mondja kicsit szomorúan Krisztián

A bajnokság záró futamát, a Mecsek Rallye-t egyelőre úgy tűnik, hogy kihagyjuk. Ennek okai elsősorban az, hogy nagyon át kell utaznunk az országot többször is (egyszer a pályabejárás, egyszer pedig a verseny miatt), másrészt az 5 gyorsasági szakasz 5 különböző pályán zajlana, amit nem tartunk túl versenyző-, pénztárca- és nézőbarát ötletnek.

Köszönjük együttműködő partnereink segítségét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.