Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Január 11. 10:33, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

AKI BÚJT, AKI NEM

AKI BÚJT, AKI NEM

Egy 47 éves, többszörösen körözött férfi falba vájt rejtekhelyét egy szekrény tette észrevehetetlenné. Mostanáig.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének munkatársai január 10-én hajnalban egy apró somogyi községben vetettek véget a rejtőzködésének. A zsaruk néhány hét kutatás után egy családi ház hálószobájának falába vájt rejtekhelyen bukkantak rá K. Tamásra, akit többek között egy 10 millió forintot meghaladó csalás ügyében, és tartózkodási helyének megállapítása miatt körözött a hatóság. Ráadásképpen a férfi megfeledkezett a rá jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapos fegyházbüntetés letöltésének megkezdéséről is, melyre kézre kerítésekor emlékeztették az egyenruhások, egyúttal segítettek a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe eljutnia, hogy megkezdhesse büntetésének letöltését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2024. Július 12. 08:40, péntek | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.