Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2012. Április 22. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

Alekosz az AIDS-től retteg - Piszchiáterre lenne szüksége?

A szex hevében időnként megfeledkezik a gumióvszerről Alekosz, aki ilyenkor a nemibeteg-gondozóba siet, hogy ott megvizsgálják.

Állítása szerint mostanában rengeteg nővel volt együtt és a legutóbbi vérvétel eredményéért még nem mert elmenni. Egy szakember azt javasolja, a félig görög származású csődör keressen fel egy pszichiátert.

- Sajnos, amikor gumi nélkül szeretkezem egy nővel, szinte minden alkalommal csípő érzést okoz a vizelés, ez iszonyú. Eddig szerencsére nem találtak súlyosabb fertőzést, de a legrosszabb rémálmaim között szerepel, hogy egyszer az orvos behív abba a bizonyos szobába, ahol közli velem: halálos beteg vagyok - árulta el Alekosz, aki felelőtlensége miatt párja, Betty életét is veszélybe sodorhatja.

Az Új Ász kikérte egy szakember véleményét a témában.
- Rendkívül furcsa karakter, ha visszamenőleg belegondolunk, hogyan viselkedett. És a nőkkel kapcsolatos problémái is érdekesek. Inkább pszichiátert javasolnék a számára - vélekedett Alekoszról dr. Csides Kata pszichológus.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben