Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 15. 07:07, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Alekosznak csak pénzért megy a szex

Alekosznak csak pénzért megy a szex

Uralkodni akar a nőkön a görög csődör.

Alekosz már a Való Világ során bebizonyította, hogy van még mit tanulnia a női lélek rejtelmeiről. A nőkhöz való közeledését szinte csak visszautasítás követi. Egy barátja szerint nem csoda, hogy Alekosz már csak akkor tud teljesíteni az ágyban, ha fizet a szolgáltatásért. "Csak akkor élvezi a szexet, ha egy nő maximálisan ki van neki szolgáltatva. Ez meg akkor érvényesül a legjobban, ha az ember profikra bízza magát" - osztotta meg Alekosz titkát az Új Ásszal. Benkő Dániel szerint Alekosz elfecserélte a szexuális életét. "Kétszer annyi szeretetre van szüksége, mint másnak, aki mindig sikeres volt a nőknél" - állítja a lantművész, aki a Rezidencián tett látogatása során jótanácsokkal igyekezett ellátni Alekoszt és a többi vőlegényjelöltet.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.