Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2012. Március 20. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Alekoszt melegek üldözik

Alekoszt melegek üldözik

Férfiak hívogatják a görög csődört. Alekosznak elege van a nőkből, de saját nemével sem szeretne kapcsolatot létesíteni.

Igazi cirkusz a korábbi ValóVilág győztes élete! Alekosz arra kéri a saját neméhez tartozókat, hogy hagyják őt békén. A görög csődör az Új Ásznek kijelentette: a hölgyekhez vonzódik és ez így is marad. A kérdés megvitatására azért kerülhetett sor, mert mostanában éjszakánként férfiak hívogatják Alekoszt.

"Éjjel fél háromkor arra ébredtem, hogy csörög a telefonom. Meglepetésemre egy idegen hang szólt a telefonba, be sem mutatkozott, rögtön a lényegre tárt. Megkérdezte, hogy meztelen vagyok-e. Annyira megdöbbentem, hogy egy ideig szóhoz sem jutottam. A következő dolog, ami érdekelte, hogy jelenleg fekszik-e mellettem lány az ágyban, és közben hallottam a lihegését is, vélhetően maszturbált közben" - mesélte Alekosz a lapnak. A hívások ezt követően megszaporodtak, és azóta férfiak hívogatják Alekoszt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben