Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. December 13. 23:37, kedd | Helyi

Álom elérhető áron

Álom elérhető áron

A Pentép Fürdőszoba Centrum a Papírgyári úton található. Az iparterület 6-os melletti épületében levő üzlet belső tere igazi elvarázsolt kastély: a káprázatos fürdőszobák, varázslatos csempék világa.

Nagyidai Napsugár építész, lakberendező innen válogatta össze azokat az alapanyagokat, amelyekkel egy átlagos dunaújvárosi panelfürdőszobát - legyen az Béke városrészben vagy a Rómain- egyedivé, eredetivé lehet varázsolni. A látványtervek ötletet is adnak arra, hogyan csak a fürdőszobánk mérete szabott, a lehetőségeink azonban határtalanok. Könnyítésként a költségekre is teszünk egy hozzávetőleges ajánlatot, hogy a szemünket, a szívünket, no és a pénztárcánkat is összhangba tudjuk hozni.
Hogy ne csak ötletet kapjanak, nyerhetnek is velünk, ha beküldik, hogy Önöknek melyik fürdőszoba-terv nyerte el a tetszését. A beküldők között 3 darab kétezer: forintos utalványt sorsolunk ki. Email: info@infodunaujvaros.hu, beküldési határidő:december 20.

1. A helyiség eredeti elrendezésén nem változtattunk, a kád és a mosdó a helyén maradt, a panel lakásokban megszokott kád-mosdótöltő csaptelepet használtuk. (Műszaki állapotuk szerint ezek megtarthatók vagy újra cserélhetők - a Pentép által meghatározott csomagárhoz igazodva). A padlót és a falat teljes egészében újraburkoltuk.
.
A fürdőszoba anyagköltsége 189.405Ft, a tervező Alföldi mosdót, Mofém csaptelepet és Danuta kádat használt, ebből a CERSANIT csempe ára 103.675 Ft.

Tipp: Használjon bátran élénk színeket és mintákat, de csak kisebb felületeken. Ha a semleges színek maradnak többségben, elkerülheti a túl harsány megjelenést.


2. Ennél a verziónál a kádat zuhanyfülkére cseréltük. Ebben az esetben szükségessé válik némi gépészeti átalakítás - a mosdó és a zuhanyfülke külön csapteleppel van felszerelve.
A padló és a fal egy része új hidegburkolatot kapott, ahol nincs burkolat, ott festettük a falat.
A fürdőszoba felújításának anyagköltsége :302.153. A lakberendező Projecta zuhanykabint, Alföldi mosdót, Ravac csaptelepet, Klick-klack leeresztőt épített be, ebből a Zalakerámia Cadiz csempéje 95.843 forint

Tipp: Ha jobban szeret zuhanyozni, cserélje kádját zuhanytálcára, mely sokkal kisebb helyet foglal. A vízszintes mintázatú burkolat optikailag szélesebbé, a nagyméretű tükör tágasabbá és fényesebbé teszi a helyiséget.


3. A kádat és a mosdót speciálisan kis méretű fürdőszobákba kifejlesztett, helytakarékos modellekre cseréltük. Ebben az esetben is szükséges némi gépészeti átalakítás - a mosdó és a zuhanyfülke külön csapteleppel üzemel. A padló és a fal egy része új hidegburkolatot kapott, a burkolatlan falfelületeket lefestettük..
A fürdőszoba felújításának anyagköltsége 369.340 forint,a tervben Ravak avocadot kádat,mosdót és csaptelepet használt, ebből az Ibéria burkolatcsalád felhasznált elemei 92.705 forintba kerül.
Tipp: Kisméretű fürdője is tágasabbnak fog tűnni, ha világos színű, fényes burkolatot választ. Azokat a felületeket, melyek nincsenek kitéve közvetlen vízfröccsenésnek, nem kell feltétlenül leburkoltatnia. Mivel így kevesebb burkolóanyagra lesz szüksége, akár egy drágább csempe is beleférhet a felújításra szánt keretbe.


Természetesen a fenti tervek csak kis ízelítőt adnak abból, hogy tömbszerűen épített városi lakásokból is lehet egyedi, eredeti otthont varázsolni, csak egy kis fantázia kell hozzá. Mivel az üzletben folyamatosak az akciók, ezért érdemes személyesen tájékozódni a pontos árak iránt.

2400 Dunaújváros Papírgyári út 51.
TELEFON: 36/25/439-990

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.