Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2023. December 11. 15:30, hétfő | Életmód
Forrás: MTI

Armin van Buuren és Kamrad is fellép jövőre a Szegedi Ifjúsági Napokon

Armin van Buuren és Kamrad is fellép jövőre a Szegedi Ifjúsági Napokon

A holland Armin van Buuren és a lengyel-német Tim Kamrad is fellép jövőre a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN), a nyárzáró fesztivált augusztus 28. és 31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén - tájékoztatták a szervezők hétfő

Mintegy kétszáz koncert várja a vendégeket Szeged belvárosától egy lépésre - idézik a közleményben Kolonics Erika főszervezőt.

A jövő évi fellépők között szerepel Armin van Buuren holland zenei producer, rádiós és sztár-DJ, a trance mozgalom "zászlóvivője". A közlés szerint a német énekes-dalszerző, Tim Kamrad a toplisták élén szerepelt I believe című dalával. Zenei stílusa a pop, az RnB és a rock között helyezkedik el.

További információ www.szin.org weboldalon található.

Címkék: armin van buuren, SZIN

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 06:00, szerda | Életmód

Magyarország elérte a hatezer megawatt naperőművi teljesítményt

Magyarországon az ipari méretű napelemparkok és a háztartások együtt elérték a hatezer megawatt naperőművi teljesítményt - jelentette be az energiaügyi miniszter Kalocsán.

2024. Február 27. 14:32, kedd | Életmód

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Csádba utaztak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakemberei, valamint civil orvosok csoportja egy humanitárius segítségnyújtó program keretében - hangzott el a TV2 reggeli műsorában.

2024. Február 27. 08:28, kedd | Életmód

Honfoglalás kori kunfakóhoz hasonló ló tenyésztését kezdték meg Magyarországon

A honfoglalás kori kunfakóhoz hasonló ló tenyésztéséről, kiképzéséről és a hagyományőrzésről is beszéltek a témában tartott hétfői sajtótájékoztatón a Magyarságkutató Intézetben.