Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Október 06. 12:13, szerda | PR
Forrás: (X)

Az árukészlet dönt - kiadó raktárak Budapesten (X)

Az árukészlet dönt - kiadó raktárak Budapesten (X)

A főváros kedvező terület a kereskedelmi vállalkozások számára. Kiadó raktárak, üzlethelyiségek és telephelyek tömege várja a bérlőket.

Okos döntést pedig leginkább az árukészlet alapján hozhatunk.

Kereskedelem és raktárkészlet
A vállalkozások profilja rendkívül szerteágazó és sokszínű lehet. Ahány cég, annyi különböző igény és lehetőség. Ahogy a legtöbb más területen tevékenykedő, úgy a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokkal kapcsolatban is beszélhetünk bizonyos alapvetésekről. Esetükben elengedhetetlen a gyors és gördülékeny áruforgalom, a vevők mielőbbi hiánytalan kiszolgálása. Ennek képezheti alapját a precízen kialakított logisztika és a megfelelő méretű árukészlet.

Ez utóbbi alappilére lehet egy raktárhelyiség, ahol az áruk rendszerezése, tárolása és mozgatása is leegyszerűsödik. A kiadó raktárak budapesti kínálatát böngészve számos opcióba futhatunk bele. Kezdve az üzlethelyiségekhez tartozó kisebb raktáraktól, a csarnokokkal és logisztikai központokkal bezárólag. A kínálati oldal bőséges, így fontos, hogy pontosan mérjük fel igényeinket és árukészletünknek megfelelő kiadó raktárak keressünk magunknak.

Az áruk méretei és a helyigény
A raktárkészlet mérete mellett az áruk mérete sem mindegy, hiszen nagyban meghatározza a szükséges tárolóegység méretét. Kisebb termékekkel kereskedő vállalkozások számára a kiadó raktárak budapesti kínálatának azon szegmense lehet érdekes, mely üzlethelyiségekkel együtt érhető el. Az árukészlet és az áruk méretének növekedésével persze a helyigény is folyamatosan növekszik. Nagykereskedők vagy épp nagyméretű árukkal foglalkozó cégek esetén már csarnokok is szóba jöhetnek.

A kiadó raktárak Budapesten tehát sokszínű képet mutatnak, mégis egyszerűbb, ha néhány alap kategóriára szűkítjük a felhozatalt. Tehetjük mindezt az alapján, hogy az egyes vállalkozások profiljához milyen helyiségek illenek. Lássuk tehát, hogy milyen opciók állnak a cégek rendelkezésére.

Üzlethelyiséggel kombinált: a kisebb árukészletet felhalmozó üzletek számára elegendő lehet egy kombinált helyiség, mely esetén a raktár az üzlethelyiség részeként kerül kialakításra. Így a raktárkészlet szó szerint egy karnyújtásnyira lesz.

Helyben lévő, különálló: ha valamivel nagyobb árukészlettel rendelkezünk érdemes a kiadó raktárak budapesti kínálatának azon szegmensét böngészni amelyek adott esetben üzletházakban, vagy az üzlethelyiséggel közös épületben, de külön helyiségben kapnak helyet. Ez esetben az áruk a közvetlen közelünkben lesznek, ám több hely áll rendelkezésre.

Raktárépületek és csarnokok: nagyobb termékek vagy raktárkészlet esetén a kifejezetten erre a célra épült csarnokok, raktárépületek jelenthetik a megoldást. Ebben az esetben az áruk rendszerezése is egyszerűsödik, továbbá mozgatásuk is gördülékenyebb.

Logisztikai központok: a kiadó raktárak piacán a legkomplexebb megoldást a logisztikai központok jelentik. Komplett infrastruktúrával, raktárépületekkel és irodákkal ellátott telephelyek ezek, melyek nagykereskedők, napi szinten komoly áruforgalmat lebonyolítók számára ideálisak.

Címkék: budapest, iroda, raktár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.