Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2021. Október 06. 12:13, szerda | PR
Forrás: (X)

Az árukészlet dönt - kiadó raktárak Budapesten (X)

Az árukészlet dönt - kiadó raktárak Budapesten (X)

A főváros kedvező terület a kereskedelmi vállalkozások számára. Kiadó raktárak, üzlethelyiségek és telephelyek tömege várja a bérlőket.

Okos döntést pedig leginkább az árukészlet alapján hozhatunk.

Kereskedelem és raktárkészlet
A vállalkozások profilja rendkívül szerteágazó és sokszínű lehet. Ahány cég, annyi különböző igény és lehetőség. Ahogy a legtöbb más területen tevékenykedő, úgy a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokkal kapcsolatban is beszélhetünk bizonyos alapvetésekről. Esetükben elengedhetetlen a gyors és gördülékeny áruforgalom, a vevők mielőbbi hiánytalan kiszolgálása. Ennek képezheti alapját a precízen kialakított logisztika és a megfelelő méretű árukészlet.

Ez utóbbi alappilére lehet egy raktárhelyiség, ahol az áruk rendszerezése, tárolása és mozgatása is leegyszerűsödik. A kiadó raktárak budapesti kínálatát böngészve számos opcióba futhatunk bele. Kezdve az üzlethelyiségekhez tartozó kisebb raktáraktól, a csarnokokkal és logisztikai központokkal bezárólag. A kínálati oldal bőséges, így fontos, hogy pontosan mérjük fel igényeinket és árukészletünknek megfelelő kiadó raktárak keressünk magunknak.

Az áruk méretei és a helyigény
A raktárkészlet mérete mellett az áruk mérete sem mindegy, hiszen nagyban meghatározza a szükséges tárolóegység méretét. Kisebb termékekkel kereskedő vállalkozások számára a kiadó raktárak budapesti kínálatának azon szegmense lehet érdekes, mely üzlethelyiségekkel együtt érhető el. Az árukészlet és az áruk méretének növekedésével persze a helyigény is folyamatosan növekszik. Nagykereskedők vagy épp nagyméretű árukkal foglalkozó cégek esetén már csarnokok is szóba jöhetnek.

A kiadó raktárak Budapesten tehát sokszínű képet mutatnak, mégis egyszerűbb, ha néhány alap kategóriára szűkítjük a felhozatalt. Tehetjük mindezt az alapján, hogy az egyes vállalkozások profiljához milyen helyiségek illenek. Lássuk tehát, hogy milyen opciók állnak a cégek rendelkezésére.

Üzlethelyiséggel kombinált: a kisebb árukészletet felhalmozó üzletek számára elegendő lehet egy kombinált helyiség, mely esetén a raktár az üzlethelyiség részeként kerül kialakításra. Így a raktárkészlet szó szerint egy karnyújtásnyira lesz.

Helyben lévő, különálló: ha valamivel nagyobb árukészlettel rendelkezünk érdemes a kiadó raktárak budapesti kínálatának azon szegmensét böngészni amelyek adott esetben üzletházakban, vagy az üzlethelyiséggel közös épületben, de külön helyiségben kapnak helyet. Ez esetben az áruk a közvetlen közelünkben lesznek, ám több hely áll rendelkezésre.

Raktárépületek és csarnokok: nagyobb termékek vagy raktárkészlet esetén a kifejezetten erre a célra épült csarnokok, raktárépületek jelenthetik a megoldást. Ebben az esetben az áruk rendszerezése is egyszerűsödik, továbbá mozgatásuk is gördülékenyebb.

Logisztikai központok: a kiadó raktárak piacán a legkomplexebb megoldást a logisztikai központok jelentik. Komplett infrastruktúrával, raktárépületekkel és irodákkal ellátott telephelyek ezek, melyek nagykereskedők, napi szinten komoly áruforgalmat lebonyolítók számára ideálisak.

Címkék: budapest, iroda, raktár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 28. 15:41, csütörtök | PR

A légkompresszorok története és mai kínálata

A gázsűrítők története meglehetősen hosszú és tartalmas. Rögös, de dicsőséges út vezetett el a ma is fellelhető kínálat kialakulásáig. A jelszó eddig is és továbbra is ugyanaz: innováció.

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.

2022. Április 06. 14:55, szerda | PR

Ösztöndíjprogramot indított a Jánosik Kft. és a DVTK

Első ízben, Katona Csenge Zoé, a DVTK Kosárlabda Akadémia fiatalja, az U16-os csapat tagja lett idén az 500.000 Ft értékű DVTK-Jánosik ösztöndíj díjazottja.