Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Január 10. 18:01, vasárnap | Helyi
Forrás: Kiss Z. Edward r. őrgy,

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában történt.

Dunaújváros, Váci Mihály utcából érkezett lakossági bejelentés hangoskodó fiatalokról 2016. január 9-én este. A helyszínen intézkedő rendőrök a 20, 28 és 31 éves férfit igazoltatták.

A rendelkezésre álló adatok alapján az együk egy szemeteskukába dobott kétgrammnyi kábítószergyanús anyagot. A három férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra mintavételre. Az ügyben büntetőeljárás indult kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt.
Dunaújváros, Építők útján intézkedtek a rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél 2016. január 9-én hajnalban. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 21 éves mezőfalvi férfi személygépkocsijával közlekedett az úton, amikor egy hókupac a járművét megdobta és a szemközti sávba sodródva az ott szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött. A rendőri intézkedés során a baleset okozójával szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint azt is megállapították a rendőrök, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A balesetben a 21 éves sofőr és 20 éves utasa sérültek meg, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárás kereteiben vizsgálja a körülményeket.
Közúti közlekedési baleset történt a 64-es számú főúton 2016. január 9-én délelőtt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 42 éves férfi Enying és Dég között közlekedett egy munkagéppel, amikor Enying külterületén egy tehergépkocsi megelőzte. Az előzési manőver során a munkagép vezetője –ismeretlen okok miatt- a járművét balra kormányozta és így a homlokrakodó lapátja a teherautó bal oldalának ütődött. Az ütközés következtében a gépkocsi irányíthatatlanná vált és az utat elhagyva árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történ. A munkagépvezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott és a rendőrök azt is megállapították, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.