Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Május 25. 11:50, szerda | Belföld
Forrás: mti

Balaton Sound - Teljessé vált a fellépők listája

Balaton Sound - Teljessé vált a fellépők listája

Mintegy harminc új név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett fellépőihez, ezzel teljessé vált a zamárdi rendezvény programja.

A szerdán bejelentett előadók között van a DVBBS, a Chainsmokers, a Bassjackers, Duke Dumont, az Andhim, Wiley és Peter Kruger is.

Az idén tizedik jubileumát ünneplő Balaton Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át tart, július 6. és 10. között - közölték a szervezők az MTI-vel.

A most bejelentett előadók között van a kanadai testvérpár, a DVBBS, a Chainsmokers, a nulladik napon fellépő holland duó, a Bassjackers, Duke Dumont, a német Andhim duó és Wiley is. A Jäger Aréna nulladik napi programjában lép fel a Chocolate Puma és a Milk & Sugar house duó, július 8-án pedig Tomsize játszik. A Telekom Aréna záró idősávjában lép fel a StadiumX, visszatér Zamárdiba az osztrák sztárproducer, Peter Kruder és érkezik a Jana Stégre a magyar származású Reelow.

Végleges lett a Sound and Bass Stage programja is. Itt olyan külföldi sztárfellépők lesznek láthatók és hallhatók, mint Mefjus, Die, Murdock, Black Sun Empire, az Upbeats, NickBee, Dismantle és Lady Waks. Ezen a helyszínen 17 órától reggelig folyamatosan szól a zene. A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német Sascha Braemer és H.O.S.H., valamint számos hazai dj.

A Boat Party hajós helyszín külföldi fellépői - Agoria, Rodriguez Jr., Andhim, Adriatique és Peter Kruder - a Heineken Beachen is fellépnek. A közlemény kitér arra, hogy a nemzetközi house, tech-house és deep house színtér élvonalába tartozó előadók július 6. és 10. között minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boatján. A hajó a programnapokon 14 órától várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, és négy órán át tartózkodik a nyílt vízen.

A kerek évfordulót ünneplő Balaton Sound közös játékra hívja a fesztivál rajongóit. A szervezők az elmúlt tíz év soundos élményeit szeretnék összegyűjteni, feleleveníteni, ehhez várják a közönség emlékeit, elmesélt történeteit, videofelvételeket, fényképeket a www.tesoundod.hu oldalon. A legjobbakat díjazzák.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Macklemore & Ryan Lewis, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Armin van Buuren fellépését a Balaton Soundon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.