Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Január 25. 23:35, hétfő | Helyi
Forrás: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Balesetek a hétvégén

Balesetek a hétvégén

Szombat estétől vasárnap kora délelőttig hét balesethez kérték a katasztrófavédelem segítségét Fejér megyében. Legtöbb esetben árokba sodródott, forgalmi akadályt képező személygépkocsiknál volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

Az M7-es autópályán egy mikrobusz, a 61-es főúton egy hűtőkocsi borult fel.

Szombaton kora este az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Pákozd magasságában két személygépkocsi ütközött, az egyik az árokban állt meg. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a műszaki menés részeként áramtalanították a járműveket. A mentők két sérültet szállítottak kórházba.

Este a 81-es főúton, a csókakői bekötőútnál egy autó az árokba csúszott és a főútra lógva forgalmi akadályt képezett. A gépkocsit a móri önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a csókakói önkéntes tűzoltók húzták ki az árokból. Sérülés nem történt.

Az M6-es autópálya és Beloiannisz között, a településre vezető bekötőúton egy személygépkocsi az árokba hajtott. Az autóból egy sérültet a mentők a pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók segítségével emeltek ki a járműből, majd kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Éjszaka az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Sukoró térségében egy mikrobusz a szalagkorlátnak ütközött és az oldalára borult. A járműben öten ültek, közülük ketten sérültek meg. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók daruval kerekeire állították a mikrobuszt és áramtalanították.

Vasárnap kora reggel Soponyán, a Petőfi úton szintén egy személyautó tért le az útról, és az árokban a tetejére borult. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a gépkocsit és áramtalanították. A mentők egy sérültet szállítottak kórházba.

Reggel a 61-es főúton, Cece közelében csúszott árokba egy autó. Sérülés nem történt. A főúton forgalmi akadályt képező személygépkocsit a közeli bekötőútra vontatták a sárbogárdi hivatásos tűzoltók.

Kora délelőtt szintén a 61-es főúton, Alsószentiván határában egy hűtőkocsi az árokba hajtott és az oldalára borult. A teherautót a sárbogárdi hivatásos tűzoltók segítségével két traktor állította kerekére, és kihúzta az árokból.

A kép az alsószentiváni balesetnél készült, fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-para

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.