Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2018. Április 04. 15:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Báli dulakodás miatt emeltek vádat egy volt rendőr ellen

Báli dulakodás miatt emeltek vádat egy volt rendőr ellen

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy volt rendőrrel és három társával szemben a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség - közölte Horváth Szilárd főügyész szerdán

A vádlottak egy babócsai bálon vettek revansot ismerősükön, a volt rendőr édesapja már régebben is dulakodott a sértettel - áll a közleményben.

A vádirat szerint először csak kisebb szóváltás alakult ki a felek között, majd a négyfős társaság a sértettre támadt.

A férfit a bálhoz tartozó vendéglátóhely előtt ütlegelték. Végül sikerült elmenekülnie és egy közeli utcában várta a segélyhívásra kiérkező rendőröket - írta.

A volt rendőr szolgálati viszonya 2017 szeptemberében az esettől függetlenül - lemondással - szűnt meg - fűzte hozzá a főügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 18:03, kedd | Belföld

Tovább bővült az e-kiskereskedelem tavaly

A webáruházi e-kiskereskedelmi forgalom 22 százalékkal nettó 1,275 milliárd forintra nőtt tavaly, ami a 2020-as kiugró teljesítményt figyelembe véve, az optimista várakozásokat is kismértékben felülmúlta

2022. Május 24. 18:01, kedd | Belföld

Orbán: háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány

A kormány az alaptörvényben biztosított jogával élve ma éjféltől kihirdeti a háborús veszélyhelyzetet - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Facebookon közzétett videóban.

2022. Május 24. 17:02, kedd | Belföld

Elfogadták az alaptörvény tizedik módosítását

A kormány veszélyhelyzetet hirdethet a szomszédos országban fennálló fegyveres konfliktus, háborús helyzet vagy humanitárius katasztrófa esetén is - döntött az alaptörvény tizedik módosításával kedden az Országgyűlés.

2022. Május 24. 16:38, kedd | Belföld

Megalakult az ötödik Orbán-kormány

Megalakult az ötödik Orbán-kormány - Novák Katalin köztársasági elnök átiratát a miniszterek kinevezéséről az Országgyűlés keddi ülésén ismertették.