Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2012. Április 23. 14:21, hétfő | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Benik újra gokartban

Benik újra gokartban

Minden autósport alapja a gokart. Persze, ez az az elfoglaltság, amely kortól és nemtől függetlenül mindenki számára remek szórakozást jelent és persze jókora adrenalinfröccsöt.

Nem volt tehát meglepő, hogy a háromszoros abszolút ralibajnok Benik Balázs és a kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok Szabó Krisztián is azonnal igent mondott, amikor meghívták őket a II. ICE-WATCH Gokart Star Kupára, a G1 Kart Centerbe. Persze, számukra nem vérre ment ez a küzdelem, hiszen volt/van elég lehetőségük megméretni magukat, de szórakoztató volt Bánki Ágnessel vagy például Bús Edinával (mindketten a Lotus-kupa indulói) összemérni a gyorsaságukat. Beniknek főleg, hiszen neki már ez a negyedik, versenyzés nélkül elkezdett éve.

"Remek érzés volt újra versenyezni, még így is, hogy csak gokartban próbálhattam ki magam. Ez már csak azért is jól esett, mert visszahozta a régi élményeket abból az időből, mikor még ez volt a szakágam. Egy szóval nosztalgiáztam egyet, ráadásul ott voltak a Felix Promotion más sportolói is, többek között az autókrosszból ismert Szabó Krisztián, akivel már régóta nem volt alkalmam találkozni és végre beszélgettünk egy nagyot."

A Felix Promotion menedzseriroda által képviselt Benik azt is elárulta: legutóbb februárban ült versenyautóban – egy World Rally Carral autóztatott vendégeket –, s bár bevallja, minden egyes alkalommal elkapja a hév, amikor versenykörülmények között rá lehet lépni a gázpedálra, de azért mostanra már eltelt annyi idő, hogy nincsenek álmatlan éjszakái amiatt, hogy nem versenyez.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 24. 15:08, szerda | Sport

EVO-val a Mikulás Ralin!

Két ismerős gyors vár Csabira és Zolira a murva ralin, amin ötször mehetnek rajta végig.

2021. November 23. 15:10, kedd | Sport

A FIFA közölte az Év játékosa-díj szűkített listáját

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőn nyilvánosságra hozta annak a 11 férfi labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül majd a 2021-es győztes.

2021. November 23. 09:05, kedd | Sport

Erősport: 14 év munka van ebben – Juhász Péter a tengerentúlon bizonyíthatott

A „mádi kolosszus” újabb egyéni rekordokat állított fel, de az amerikai élmezőny ezúttal még messze volt.

2021. November 22. 17:24, hétfő | Sport

Közös jövőben gondolkodik a Prémium Média és a UNI Győr ETO HC

Szponzori megállapodást kötött egymással az UNI Győr ETO HC és a Prémium Média & Sport Management Zrt. – a felek pedig később még szorosabbra is fűzhetik kapcsolatukat.