Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2014. November 30. 22:49, vasárnap | Helyi

Betörtek hozzá -ha látták a táskát...

Betörtek  hozzá -ha látták a táskát...

Kovács Csaba István felhívást tett közzé a közösségi portálon, hátha valaki tud valamit..

"Úgy tűnik beigazolódik a tétel, hogy két csoportja van az embereknek; az egyik akit már kiraboltak, a másik akit még nem. Mi eddig a másodikba tartoztunk. A második kép bal oldalán a falról letépett riasztó rendszer központja - úgy látszik zavarta a delikvenst a vijjogás.
Volt egy MacBook Pro-m is, azt a fekete Wenger lapttoptáskával együtt (tudod pár éve az a Tesco kedvezményes, a logója a piroson ezüst kereszt) Ha valaki esetleg megtalálná eldobva, az is mondana valamit arról, hogy merre szaladt. Minden dícséret a dunaújvárosi helyszínelőknek, úgy kb. 5 órát töltöttel el kemény munkával, türelmesen és illedelmesen."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását