Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Április 18. 17:11, kedd | Sport
Forrás: Mátyás Gábor, Dunaferr SE ügyvezető elnök

Birkózó regionális tábor

Birkózó regionális tábor

Dunaferr SE és fiók szakosztályainak (Gurics György BDSE, Enying VSE) 17 birkózó növendéke vett részt a Közép-magyarországi Régiós Edzőtáborban Nagykőrösön 3 edző kíséretével.

A regionális tábor 2017. április 13-15. között a Magyar Birkózó Szövetség sportágfejlesztési programjának keretein belül rendezték meg.


Az összetartáson 13 egyesület, 91 fő 10-14 év közötti birkózója gyakorolt 3 napon keresztül a 450 m2-nyi birkózó szőnyegen összesen 14 edző felügyeletével. A sportági oktatásért Kiss Károly a Dunaferr SE főállású, MBSZ által kiküldött edzője felelt. Ő vezette az edzéseket, melyeken a szövetség által a korábban összeállított technikákat és fogásokat tanulták a gyerekek. A jelenlévő klubedzők aktív részvétellel segítették munkáját. A nagy létszámnak köszönhetően minden résztvevőnek bőven volt edzőpartnere, akikkel gyakorolhatták a sportági technikákat, valamint összemérhették erejüket a küzdő birkózások alkalmával, melyekre minden edzésen sor került.

Az éves programterv szerint június 19-től 5 napig Dunaújvárosban, majd november hónapban 3 napon keresztül ismét Nagykőrösön kerül sor a régiós edzőtáborra. A húsvét előtti közös felkészülés sikeresen zárult, hiszen a versenyzők és edzők is egyaránt hasznos tapasztalatokkal távozhattak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.

2024. Május 12. 09:01, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Eisenkrammer: ilyen sportélményben még nem volt részem magyar körversenyen

Eisenkrammer Károly számára élete legkülönlegesebb sportélményét nyújtja eddig a Tour de Hongrie országúti körverseny.

2024. Május 12. 08:57, vasárnap | Sport

Meglepetésre kikapott Miskolcon a Fradi

A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.