Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 11. 09:49, csütörtök | Belföld

Bréking: Elrow Színpad a Soundon

Bréking: Elrow Színpad a Soundon

Ibiza, Madrid, London, Amsterdam és a földkerekség legnagyobb fesztiváljai, így például a Tomorrowland, és legismertebb klubjai után végre Magyarországra,

pontosabban a Balaton Soundra is ellátogat a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow.

A 2010-ben életre hívott Elrow egy totálisan magával ragadó show sorozat „gyűjtőneve”, melyet szerte a világon ismernek és elismernek a karneváli hangulatú partik között, köszönhetően a legjobb elektronikus zenéknek és a hihetetlen elképzeléseknek, az őrületes performanszoknak és az izgalmas, szokatlan karaktereknek.
Az Elrow a Balaton Soundon egy önálló helyszínnel, egy vízre épült stégen, illetve a vízparton kialakított helyszínen - szemben a nagyszínpaddal - naponta kétszer jelentkezik. Déltől startol, a nagyszínpad kezdetéig: ebben a "délutáni kiadásban" állnak lemezjátszók mögé a helyszín “headlinerei”, egy-egy hosszabb lélegzetvételű szett erejéig. A nagyszínpad zárásakor pedig indul az “éjszakai kiadás”, amely a nagyszínpadi programok afterpartijaként, hajnalig szórakoztatják a fanokat. A köztes időszakban sem zár be a helyszín, addig koktélbár, kényelmes boxok, és napágyak szolgálják ki azokat, akik erről az exkluzív, vízre épült stégről szeretnék végignézni a nagyszínpadon fellépő világsztárokat.


A fellépők közt pedig ott lesz generációjánakegyik legsikeresebb feltörekvő DJ-je,HenrySaiz, akinekmunkásságában egyszerre keveredik az elektronikus zenék irántiszeretet és az egyéb művészetek irántirajongás, ennek (is) köszönhetőenalakult ki saját stílusa, ahol tökéletes összhangban fér meg egymás mellett adisco, a house és a techno is. Jön honfitársa is,EduImbernon, akiegyszerre dalszerző, producer, DJ és kiadótulajdonos is, ez asokszínűség jelenik meg az elektró-indie-housezenéiben is. Lengyelországbólérkezik a house körökben egyre nagyobb névnek számító, rengeteg klubbanmegfordulóCatz ’N Dogzduó is, anémetAnja Schneidernevepedigrégóta ismerős lehet, a rádiós műsorvezető-producer-kiadó tulajdonos mára márnemzetközileg is magasan jegyzett, rendkívül sokoldalú DJ.
Ahogy aNagyszínpad programjának vége, indulnak a hajnalig tartó afterpartik az Elrow rezidensDJ-ivel. Itt lesz ZamárdibanBastian Bux,DeLa Swing,Eddy M,Mario BianiésToni Vargais.
Elrow BS promo: https://youtu.be/mr7eQl3n5Mc

Henry Saiz https://www.youtube.com/watch?v=e1kSPjLY9uk
Edu Imbernon https://www.youtube.com/watch?v=NdWerQ2JngI
Catz’Dogs https://www.youtube.com/watch?v=v2CVOK-TZzg
Anja Schneider https://www.youtube.com/watch?v=VGJqjy4Ljrg

Címkék: balaton sound

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.