Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Február 25. 22:09, szerda | Helyi sport

Bronzéremmel búcsúzott a ligától a Dab

Bronzéremmel búcsúzott a ligától a Dab

A Dab.Docler csapata végül 4-1-es összesítésben búcsúzott az Érsekújvár ellen a MOL Liga küzdelmeitől!

Alaposan felforgatott sorokkal kezdte el az ötödik elődöntő mérkőzést a Dab.Docler csapata - ám egyelőre ez sem segített a Bikákon. A hetedik percben ugyanis Huba és Weissmann mehetett egy védő ellen - utóbbi pedig nem hibázta el a lekészített lehetőséget. Nálunk a Galanisz-Croteau-Somogyi trió alakította ki a legtöbb helyzetet, ám élni egyikkel sem sikerült.


Nem ilyen folytatásban reménykedtek a hazai szurkolók, hiszen két perc alatt a huszonötödik és a huszonhetedik percben Hrudik és Stefanka révén három gólosra növelte az előnyt az Érsekújvár - ezután Kalninst Sevela váltotta a kapuban, aki remekül állta a sarat eddig.
A végén Gröschl még közelebb hozta a Bikákat, ám egyenlíteni már nem sikerült - ezzel vége a DAB MOL Liga szezonjának, amelytől bronzéremmel búcsúznak a Bikák! Innentől kezdve a Magyar Kupán a hangsúly.

Donald MacLean: - Természetesen csalódott vagyok, szerettünk volna 3-1-ről is egyenlíteni a párharcban. Ők megint büntettek minden hibáért, mi pedig ma is rengeteg helyzetet hagytunk ki. Úgy érzem, ma játszottunk a leggyengébben az egész sorozatban. Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, mindenesetre szeretném megköszönni a szurkolóinknak a támogatást, a játékosoknak pedig a kemény munkát. Most néhány szabadnap után a Magyar Kupa küzdelmeire készülünk majd.

Lubomír Hurtaj: - Nagyon örülök, hogy sikerült az ötödik meccsen lezárnunk a sorozatot, nagyon jól dolgoztak a fiúk. Néhány alapjátékosunk nem tudott ma pályára lépni, de a többiek keményen odatették magukat és ennek köszönhetően már készülhetünk is a döntőre a Miskolc ellen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás