Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Január 23. 12:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Dunaújvárosi Főiskola

Családilag is nyílt!

Családilag is nyílt!

Február 1-én várja az érdeklődő hallgatókat, szülőket, hozzátartozókat a Dunaújvárosi Főiskola egy Kutató és családi nyílt napra amely az utolsó az általános felvételi eljárás során.

Reggel fél 10-től lehet regisztrálni az iskola ’A’ épület folyosóján, ahol standdal mutatkozik be a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, a Campus Nyelviskola, a szakkollégiumok (PKSZK, MSZK, KAC, GTSZK), a Fotókör, illetve a selmecbányai hagyományőrzők mellett az intézetek is. Ezen kívül lesz még agyhullámmal vezérelt robot, virtuális hegesztőgép, pneumomobil és mobiltelefonnal vezérelt autó is.
Az előadásokra tíztől kezdődinek az S01-es konferencia teremben ahol rövid bemutató látható az iskoláról, továbbá egy-egy prezentáció a felvételi eljárásról és a hallgatói életről. Ezt követően tizenegy órától Dr. Horváth Miklós Természettudományi és Környezetvédelmi Tanszék vezetője bemutató fizikaórát tart. Fél egytől pedig Campus-túra veszi kezdetét, mely az alábbiakat foglalja magában: Bosch labor megtekintése, felületfizika ízelítő, Gleeble-, Maid-Lab bemutató, Metallográfiai labor, pásztázó elektronmikroszkóp bemutatása, G-épületben CNC gép- C-épületben fizika laborok megtekintése, végül Tv stúdió, és Rádió24.


A Dunaújvárosi Főiskola sok szeretettel vár minden kedves fiatal tanulót, de aki diplomával rendelkezik lehet, hogy annak is érdemes ellátogatnia, 2014. február 1-én, szombaton Kutató és családi nyílt napra!


A Te jövőd, a Te döntésed!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.