Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Június 27. 15:09, vasárnap | Sport
Forrás: mti - fotó: mti

Csányi: köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért

Csányi: köszönet a szurkolóknak a fantasztikus hangulatért

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke megköszönte a magyar szurkolóknak a fantasztikus hangulatot, amit a nemzeti csapat találkozóin teremtettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Az MLSZ honlapján megjelent köszöntőben az elnök úgy fogalmazott, a remek hangulat "egyértelműen hozzájárult a magyar férfi válogatott tiszteletre méltó szerepléséhez".

"Köszönöm, hogy az utazási nehézségek ellenére sokan idegenbe is elkísérték a csapatot" - tette hozzá a sportvezető.

Meglátása szerint annak érdekében, hogy Magyarország a jövőben is házigazdája lehessen rangos sporteseményeknek, illetve hogy a válogatott mindenkor telt házas buzdítás mellett játszhassa mérkőzéseit, a kitűnő szervezés mellett a sportszerű légkör is elengedhetetlen.

"Vendéglátóként ki kell vívni a széleskörű nemzetközi elismerést ezen a téren is" - áll az elnök köszöntőjében.

Csányi Sándor azt kérte azoktól a szurkolóktól, akiknek jegyük van a vasárnapi Hollandia-Csehország nyolcaddöntőre, hogy tiszteljék a résztvevő csapatok játékosait, szurkolóit, és minden tekintetben sportszerűen szurkoljanak.

"Tartózkodjanak a himnuszok kifütyülésétől, továbbá minden olyan kirekesztő (rasszista, homofób, soviniszta) megnyilvánulástól, amely beárnyékolná a magyar nemzeti válogatott és a szurkolók elismerésre méltó teljesítményét, és ezáltal az ország megítélését" - áll az üzenetben.

"A fentieket nem a Magyar Labdarúgó Szövetség miatt, hanem a magyar labdarúgás, a szurkolók és a magyar válogatott érdekében kérem önöktől" - fogalmazott az elnök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.